Reacties voor: iOS 13 kan pincode omzeilen en adressen tonen, opgelost in iOS 13.1

Apple gaf 1 dollar beloning aan ontdekker
Als later deze week iOS 13 verschijnt, zit er een kwetsbaarheid in die kwaadwillenden toegang geeft tot contactgegevens. Het gaat om een vrij omslachtige manier om de pincode te omzeilen. Gelukkig wordt het in iOS 13.1 al opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Nou zielig Apple, een iTunes tegoed van 100€ ging Apple ook niet kapot aan.
    Verder noemen we dat dweilen met de 🚰 als ze steeds zelfde weer hebben en weer moeten patchen

  2. Lol Apple is echt een van de gierigste bedrijven ter wereld. Zelf ik als klein onderneming zal dat persoon belonen met minimaal 500 euro.

  3. Mooi dat het om een beperkt probleem gaat, alleen: wáárom dan toch deze 13.0 uitbrengen?!?

  4. Hij kon beter hadden gewacht tot nà de beta of een dag nadat iOS 13 uit de beta is en officeel gebruikt mag worden door een ieder.

  5. Het was de Beta die hij gebruikte, dus geheel logisch de reactie van Apple. Als gebruiker (beta-tester), helpt je mee met het de-buggen van de nieuwe software. Dit doe je op vrijwillige basis.

  6. Zou nooit meer wat zeggen voor 1 dollar komen ze er vanzelf wel achter als het systeem een keer op zijn reet gaat pfff 1 dollar treurig apple

  7. Beter had hij idd moeten wachten totdat de beta periode voorbij is. Op zich had de beloning ook wel een iphone 11 (pro) naar keuze kunnen zijn.

  8. Dit is wel gierig.

  9. Hoezo Apple gierig? Er zijn massa’s mensen die beta’s hebben geïnstalleerd en Apple vraagt ze om bugs en dergelijke te melden. En dan gaat deze wijsneus mailen dat hij een risico heeft gevonden, maar alleen deelt als hij een vergoeding krijgt? Naar mijn idee komt hij er met €1 nog goed vanaf.

  10. Bijna elke app heeft toegang tot je contacten, en zelfs tot je afbeelding. Dus wat is de drama?

  11. @Marc: Dat keur je zelf goed, heel wat anders dan deze bug.

  12. Je moet dus en FaceTime gesprek voeren dit heb ik al uit staan(ken amper mensen met iPhone), en siri aan hebben staan wat ook bij mij uit staat.

    Dus ik zit gewoon veilig op ios13 straks

  13. Origineel geplaatst door ManOmanO
    Hij kon beter hadden gewacht tot nà de beta of een dag nadat iOS 13 uit de beta is en officeel gebruikt mag worden door een ieder.

    Als hij op geld uit was wel. En idd is 1,- niks. Maar ergens snap ik Apple wel, het is ook echt een beta.
    Gelukkig zijn er ook nog mensen die dingen doen zonder dat daar geld tegenover moet staan

  14. Het beste wat je kan doen, is wachten tot IOS 13.1, lijkt mij. Dat zijn maar 10 dagen… Tenzij je die iPhone 11 per se wil gebruiken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.