Reacties voor: Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies in iOS 10 beta 4 [video]

De vierde beta van iOS 10 bevat weer de nodige nieuwe functies, zoals de vernieuwde emoji, de aanpassing in het Berichtencentrum en het sneller openen van apps en mapjes. In deze video komen al deze functies voorbij en bespreken we twee nieuwigheden in watchOS 3.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Prima bete update! Voelt sneller aan en draait soepel

  2. Mooi, wat mij betreft mag public WatchOS 3 komen ! 😉

  3. Lopen nog meer mensen tegen het probleem aan dat hij niet als ota update binnen te halen is?

  4. @Piet: Helaas zal deze nooit komen. Wanneer je met een iOS device problemen hebt met beta software kan je makkelijk downgraden. Wanneer je Apple Watch vastloopt met beta software zul je hem terug moeten sturen naar Apple om te resetten. Daarom zullen de WatchOS beta’s alleen voor developers beschikbaar blijven.

  5. Bij de eerste beta van iOS en wOS heb ik mijn  Watch terug moeten sturen. Kreeg een nieuwe terug.
    Navigon werkt nog steeds niet.

  6. Nee geen problemen met ota. iPhone 6s en 6s plus, 2x Apple watch.

  7. Nu komen er zoveel kleine tweaks in iOS10 maar ik mis 1 ding. Misschien is het me ontgaan, maar wanneer maakt Apple het nou eens mogelijk om de niet storen functie eenmalig in te schakelen voor een bepaalde tijd?

    Als ik bijvoorbeeld een vergadering van 1,5 uur heb zou ik hem best op 2 uur niet storen willen zetten. Schematisch niet storen zorgt ervoor dat ik vaak onterecht niet bereikbaar ben en een aantal mensen die ik ken die het gebruiken vergeten het vervolgens de rest van de dag om het uit te zetten.

  8. Iemand toevallig ook problemen (Met public Beta 4) met de Outlook app en Office 365 instellen. (is een vraagje van Collega. Met Beta 5 gaat het bijna goed. Alleen in te stellen als exchange account en niet met Office 365 account.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.