Apple brengt iOS 10.1.1 met fix voor Gezondheid-app uit

Apple heeft iOS 10.1.1 uitgebracht. Deze update lost een probleem met de Gezondheid-app op, waardoor data onzichtbaar bleek en niet gesynchroniseerd werd met andere apps. De update is beschikbaar voor elk iOS 10-toestel.

gezondheid-iphones
Had je na iOS 10.1 last van de problemen met de Gezondheid-app, dan is er goed nieuws. Apple heeft zojuist iOS 10.1.1 uitgebracht, een nieuwe bugfix update voor de iPhone en iPad. De update lost het probleem met eerdergenoemde bug op, zodat de app weer goed te gebruiken is.

iOS 10.1.1 met oplossing voor Gezondheid-bug

iOS 10.1.1 met bugfixes voor Gezondheid-app.Door een bug in iOS 10.1.1 hadden sommige gebruikers last van problemen in de Gezondheid-app. Door de bug was data onzichtbaar en werden gegevens niet meer gesynchroniseerd met andere apps en accessoires. Bij het bekijken van de bronnen in de Gezondheid-app, bleek de lijst helemaal leeg te zijn. De update die Apple zojuist uitgebracht heeft, lost dit probleem nu dus op. Het probleem met de Gezondheid-app zat ook al in de beta van iOS 10.1, maar volgens testers weigerde Apple-support om met het probleem te helpen omdat het om een beta ging. iOS 10.1 verscheen vorige week maandag.

Apple meldt dat er verder ook nog andere problemen met deze bugfix update opgelost zijn, maar noemt deze niet bij naam. Op de iPad is geen Gezondheid-app aanwezig, maar de iOS 10.1.1 is wel voor de iPad te downloaden. De update naar iOS 10.1.1 is ongeveer 63MB groot. Op deze pagina op Apple Support moet meer informatie verschijnen over het beveiligingsaspect van deze update.

iOS 10.1.1 downloaden

Je downloadt iOS 10.1.1 voor elk toestel dat geschikt is voor iOS 10. Je kunt de update over the air downloaden via Instellingen > Algemeen > Software-update, maar ook door je toestel te koppelen aan iTunes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2016, 16:18
Categorie iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.