Ontdek jouw populairste Instagram-foto’s van 2017 met #2017bestnine

Wat waren jouw populairste Instagram-foto's in 2017? Lees je hoe je jouw negen beste Instagram-foto's vindt en vervolgens met je Instagram-volgers kunt delen.

Instagram #2017bestnine

Ben jij actief op Instagram, dan is het hoog tijd om jouw meest populaire Instagram-berichten te vinden. Net als voorgaande jaren is daarvoor een speciale website gemaakt. In dit artikel leggen we uit hoe je deze foto’s vindt en hoe je je Instagram #2017bestnine kunt publiceren.


Voorgaande jaren was #bestnine een groot succes en het is daarom logisch dat Instagram je ook dit keer weer in staat stelt de foto’s met de meeste likes op te zoeken. Je kunt ook zien welke foto’s van vrienden of een celebrity het meest populair waren door de naam van iemand anders in te vullen. Inloggen is niet nodig.

Vind jouw Instagram Nine van 2017

Je kunt jouw #2017bestnine vinden via de website 2017BestNine.com Dit werkt als volgt:

  1. Open Safari of een andere browser op je iPhone of iPad
  2. Ga naar https://2017bestnine.com/
  3. Vul de gebruikersnaam van het gewenste Instagram-account (bijvoorbeeld ‘iculture.nl’) in.
  4. Klik vervolgens op de knop Get.

Hierna wordt je overzicht gemaakt en krijg je je Instagram Nine te zien op basis van de likes die mensen hebben gegeven. Je kunt vervolgens kiezen uit twee versies: een originele versie met informatie over het aantal likes en een dankwoord of een versie met alleen de foto’s. Hier kun je dan eventueel zelf nog een persoonlijk bericht bij schrijven.

#2017bestnine delen

Als je je negen beste Instagram-foto’s hebt gevonden, wil je ze misschien ook wel op je Instagram-account of andere sociale media publiceren. Dit doe je als volgt:

  1. Kies een van de twee versies die hierboven zijn genoemd.
  2. Tik met je vinger op de afbeelding en houdt ‘m ingedrukt totdat een pop-up verschijnt.
  3. Kies voor Open in nieuw tabblad
  4. Houd je vinger ingedrukt op de afbeelding in het nieuwe tabblad totdat weer een popup verschijnt.
  5. Kies nu voor Bewaar afbeelding om de afbeelding op te slaan in je filmrol.

Hierna kun je je foto delen in Instagram, Twitter, Facebook of via andere kanalen. Het is niet nodig om je te registreren als je Best Nine wilt gebruiken, maar je hebt uiteraard wel een Instagram-account nodig.

Bekijk ook

Instagram: alles over deze populaire foto-app

Instagram is dé bekende sociale media-app voor iPhone en Android. Met filters geef je je foto's een bijzonder uiterlijk, je maakt Stories of deelt een live video. Deze pagina vertelt er alles over.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.