ING-app krijgt meldingen voor af- en bijschrijvingen

Een veelgevraagde functie komt nu eindelijk naar de ING-app. De eerste gebruikers kunnen nu meldingen instellen voor af- en bijschrijvingen. Je bepaalt zelf vanaf welk bedrag je notificaties krijgt.

Zowel de Rabobank als de ABN AMRO hebben betaalalerts en ook bij bunq kun je zelf bepalen welke meldingen je krijgt voor bijvoorbeeld een pinbetaling. In de ING-app ontbrak dit, terwijl dit al wel al heel lang een grote wens is van veel gebruikers. Nu is de ING gestart met de uitrol van deze nieuwe functie, zo ontdekte iCulture. Via de instellingen kies je zelf welke meldingen je krijgt.

Meldingen in ING-app bij af- en bijschrijvingen

De ING-app stuurt al langer meldingen als iemand bijvoorbeeld jouw betaalverzoek betaald heeft. Vanaf nu kunnen de eerste gebruikers de meldingen uitbreiden. Via de instellingen kun je meldingen inschakelen voor binnenkomende bedragen, uitgaande bedragen en voor een minimumsaldo. Voor elk van deze opties bepaal je zelf het ingestelde bedrag.

ING-app meldingen inschakelen.

Als je bijvoorbeeld alleen meldingen wil krijgen van afschrijvingen van meer dan €10, dan kun je dat zelf instellen. Het is ook mogelijk om al deze instellingen op nul te zetten, zodat je in alle gevallen meldingen krijgt. Je vindt de opties via het zijmenu bij Instellingen > Pushnotificaties.

Zijn de instellingen voor jou niet zichtbaar? De functie wordt momenteel nog uitgerold. In een pop-up in de app laat de ING weten als de instelling voor jou beschikbaar is. Het is niet helemaal duidelijk hoe lang de uitrol duurt en of dit per toestel of per gebruiker beschikbaar komt.

Nog meer vernieuwingen
De afgelopen weken heeft de ING stilletjes nog meer vernieuwingen doorgevoerd. Via de instellingen is het nu mogelijk om je persoonlijke gegevens in te zien. Je kan daar ook meteen je e-mailadres en telefoonnummer wijzigen. Verder vind je in het overzicht van af- en bijschrijvingen rechtsboven een nieuwe knop, te herkennen aan de drie puntjes, waar je betaalpassen kan beheren. Uiteindelijk stuurt de ING-app je door naar de mobiele website, omdat nog niet alle functies in de app beschikbaar zijn. Gebruikers van de nieuwste iPad Pro zullen merken dat de app nu ook voor die schermen aangepast is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2019 om 9:24
Onderwerp
Categorie
Apps
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.