Reacties voor: Infuse 3.3: sneller, efficiënter en Chromecast op de achtergrond

Infuse 3 heeft een update gekregen. De app is nu efficiënter in het afspelen van video's. Daarnaast werkt Chromecast nu op de achtergrond.
Sander Kleijn -

Reacties: 6 reacties

  1. Mare.. Hebben zoveel mensen dan een berg films op hun telefoon en niet hooguit 2 of 3..? Of in welke context werkt deze app?

    En.. dit is dus de concurrent van VLC? 🙂

  2. De films hoeven niet op je iPhone te staan.

    Browse and play videos stored on a Mac, PC, NAS, Wi-Fi hard drive or from UPnP/DLNA apps like Plex, Kodi (XBMC) and WMC…no syncing required.

  3. Ik gebruik plex. Werkt ook goed !

  4. Infuse is echt een super app. Je kan bij ieder filmpje er makkelijk ondertiteling bij laten zetten, filmpjes sorteren en downloaden naar je telefoon voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Overweeg de PRO versie aan te schaffen, zodat ik alle formaten kan afspelen.

  5. Ik vermoed dat deze Infuse app de opvolger gaat worden van de Infuse AppleTV versie. Sowieso is de aTV3 nooit ondersteund, alleen de oude 2 die nog te jailbraken was. En daarvan is het einde ook in zicht. Om Infuse te kunnen laten werken moet je op een oudere versie iOS blijven en de Netflix app begint nu te zeuren dat je aTV moet upgraden. Nu is het nog zeuren iedere keer dat je Netflix start maar de volgende stap is dat Netflix niet meer werkt en je moet upgraden. En dan ben je Infuse kwijt.

    Uiteraard staat aTV niet stil, mogelijk krijgen we dit jaar de volgende versie met een app store. Maar ik verwacht niet dat FireCore deel mag uitmaken van de alpha ontwikkelingen. Ze maken weliswaar een van de beste producten maar ze zijn verdoemd bij Apple omdat ze jailbrakes meegeleverd hebben bij aTV2.

  6. Chromecast werkt nu wel veel beter. Eerst draaide hij wel SD bestanden maar HD werkte voor geen meter. Nu is het nog niet perfect maar hij streamd inmiddels wel alles naar de Chromecast stick. Niet dat ik het veel ga gebruiken. Heb een raspberry pi 2 met kodi (osmc) er op. Werkt als een trein.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.