Inbox by Gmail op iPhone X

Inbox by Gmail-app bijgewerkt voor iPhone X

Inbox by Gmail is na acht maanden bijgewerkt voor de iPhone X. En dat is bijzonder, want de app heeft sinds de iPhone X op de markt kwam maar liefst 13 updates gehad, waarvan geen enkele rekening hield met de notch van Apple.

Inbox by Gmail aangepast voor iPhone X

Inbox by Gmail is een van de populairste apps om mail te lezen op je iPhone. Het was een van de weinige apps van Google die nog niet was bijgewerkt. Vanaf nu ben je van de zwarte balken aan de boven- en onderkant van het scherm af en kun je schermvullend door je mail bladeren op het Super Retina-scherm.

Volgens de releasenotes van Google zitten er in versie 1.3.180617 geen andere vernieuwingen in, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Google bij eerdere updates ook niet erg welbespraakt was. “Bug fixes and performance improvements” was het enige wat bij de afgelopen 25 updates stond.

Inbox by Gmail op iPhone X

Ook update voor Gmail-app
Google gebruikt de Inbox-app om nieuwe functies te proberen voordat ze aan de standaard Gmail-app worden toegevoegd. De Gmail-app kreeg ook een update. Er zit nu ondersteuning in voor notificaties bij belangrijke berichten. Vorige maand voegde Apple AI-gebaseerde notificaties toe zodat je weet welke berichten belangrijk zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2018, 22:09
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, inbox

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.