IKEA-lampen in kleur

IKEA Tradfri-lampen vanaf oktober in kleur

De IKEA Tradfri-lampen zijn vanaf oktober 2017 ook in kleur verkrijgbaar. Bovendien wordt de prijs van het startpakket verlaagd naar 80 euro.

De IKEA Tradfri-lampen zijn tot nu toe alleen verkrijgbaar in wittinten. Daar komt in oktober verandering in, want de meubelgigant gaat dan ook gekleurde lampen toevoegen. Rond dezelfde tijd komt er een update van de Tradfri-app aan, waarin hopelijk ook de beloofde HomeKit-ondersteuning is toegevoegd.


IKEA-lampen in kleur

IKEA-lampen in kleur

Een tijdje geleden maakten we een vergelijking van Tradfri vs. Hue, de bekende slimme lampen van Philips. Groot nadeel is dat de IKEA-lampen alleen in wittinten te gebruiken zijn. Je kunt weliswaar kiezen uit stemmingen zoals elke dag, focus en relax, maar daarbij verandert alleen de kleurtemperatuur van blauwwit naar geelwit. Met de nieuwe lampen komt daar verandering in.

De nieuwe lampen liggen vanaf 1 oktober 2017 in de winkels. Was je van plan om nog een startset in huis te halen, dan kun je het beste nog even wachten tot volgende week, want vanaf 14 augustus wordt de winkelprijs daarvan verlaagd van 85 euro naar 80 euro.

Totdat IKEA de nieuwe app met HomeKit-ondersteuning toevoegt heeft Philips voorlopig nog een voorsprong, met ondersteuning voor meer diensten en makkelijke installatie. Maar ze hebben dan ook een voorsprong van een jaar of twee.

Via: Bright

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 augustus 2017 om 11:26
Onderwerpen
,
Categorie
Accessoires
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.