IKEA reclame: Link Different

Lachen! IKEA verzint grappige inhakers over draadloos opladen bij Apple

IKEA heeft een paar grappige inhakers bedacht voor de draadloze opladers die ze in het assortiment hebben. De inspiratie voor de slogans is duidelijk afkomstig van Apple.

IKEA profiteert behoorlijk van Apple’s beslissing om Qi te ondersteunen. Heel wat mensen met een iPhone 8 zullen dit weekend naar de meubelgigant rijden om een stapel goedkope draadloze opladers in te slaan. Maar IKEA lift ook meteen mee op de bekende slogans van Apple, want in een nieuwe reclamecampagne haken ze er op een briljante manier op in.

IKEA Reclame Apple Juice

IKEA: Link Different

In ‘Link Different’ zul je meteen Apple’s bekende slogan ‘Think Different’ herkennen. En ook bij de andere slogans ‘This Charges Everything’ weet elke Apple-fan meteen waar de inspiratie vandaan komt. Op één van de reclames ligt er zelfs een aangevreten appel op de oplader. Welke vind jij de leukste?

Siri IKEA-reclame

IKEA’s opladers met Qi bestaan al sinds 2015, maar erg populair was de productlijn niet. Nu Apple de Qi-standaard gaat ondersteunen zou dat wel eens kunnen veranderen. Het assortiment is inmiddels al flink uitgebreid, met meerdere lampen, laders en inbouwladers voor je bureau. Sommige zijn best betaalbaar, maar als er een nachtkastje aan vastzit ben je toch al snel rond de honderd euro kwijt.

IKEA reclame: Link Different

IKEA-lamp reclame

IKEA-lamp reclame

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2017, 18:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen humor, ikea, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.