Idealnotes: notitieboekjes met iPhone-elastiek

Idealnotes zijn notitieblokjes ter grootte van een iPhone 5. Met een elastiek kun je je iPhone vastmaken aan het notitieblokje.

idealnotes iphone roodMet al het nieuws over iOS 7 zouden we bijna vergeten dat er elke dag ook nog apps en accessoires uitkomen. DODOCase kondigde een tijdje geleden de DODONotes-notitieboekjes aan, papieren notitieboekjes met een elastiek om de iPhone vast te klemmen. De notitieboekjes van Idealnotes zijn eigenlijk nog iets handiger: ook dit zijn notitieblokjes die zijn geïnspireerd op de bekende Moleskine-boekjes, maar in een vorm die beter aansluit op de iPhone 5. Geen uitstekende randjes, waardoor het pakketje groter wordt dan eigenlijk nodig is. De notitieboekjes kosten $20 per stuk.

idealnotes notitieOndanks de naam zijn Idealnotes nog niet helemaal ideaal. Er is bijvoorbeeld geen ruimte voor het opbergen van een pen of potlood, wat een noodzakelijk hulpmiddel is om de papieren pagina’s te kunnen vullen. Webshop Generate verstuurt wereldwijd, maar je zult handmatig een offerte moeten opvragen voor internationale verzendkosten.

Moleskine brengt trouwens zelf beschermhoesjes uit voor de iPhone, die ruimte bieden voor een notitieblokje. Maar de productie daarvan duurt meestal zo lang, dat mensen alweer zijn overgestapt naar een nieuw toestel op het moment dat Moleskine de hoesjes klaar heeft.

idealnotes groot kleur

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2013, 14:52
Categorie Accessoires
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.