iCulture Weekly #10: MobiUs, Newstream, SoundCloud en meer

iCulture Weekly #10, een wekelijks programma over apps, iPhone en iPad, gaat over de apps Newstream, Soundcloud, Blauwe Bord en MobiUs. Daarnaast bespreken we de houder F-Dock en vertelt Tjeerd Bomhof wat zijn favoriete app is.

iculture-weekly-10Deze week in iCulture Weekly: een nieuwsapp die eruit ziet als een krant, het Blauwe Bord van de NS komt terug als (iPad-)app en SoundCloud verovert de iPhones van muziekliefhebbers. Ook in deze aflevering: een iPhone-houder met maar liefst zes functies en zoals altijd een bekende Nederlander die iets vertelt over zijn favoriete app. Als app van de week hebben we een browser, die webapps eruit kan laten zien als een losstaande app. Zelfs de camera en bewegingssensor kan de webapp herkennen. iCulture Weekly is powered by KPN.

Voor wie meer wil weten over de apps:

  • App van de Week: MobiUs, een universele app van AppMobi waarmee je in de browser allerlei hardwarefuncties van de iPhone kan aanspreken. Een revolutie, zegt de ontwikkelaar. Maar is er al genoeg content?
  • App Watch: de nieuwsapp Newstream, de muziekapp Soundcloud (universeel) en de iPad-app Blauwe Bord komen langs in deze aflevering van iCulture Weekly.
  • Show Me Your App: Tjeerd Bomhof (@dazzledkid) (Voicst, Dazzled Kid) is dol op een applicatie die we allemaal kennen.
  • Buzz: de F-Dock is een multifunctionele dock, die geschikt is als gamehouder, als houder op je statief, als filmhulpje en als dock.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2011, 10:02
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture weekly, Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.