iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 4 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 4 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Siri kreeg vandaag een reddingsboei toegeworpen en zijn naam is John Giannandrea. Deze voormalige medewerker van Google moet gaan zorgen dat Siri veel slimmer wordt. Hij was bij Google werkzaam in een soortgelijke functie en dat leverde de (best slimme) Google Assistant op, dus we zijn benieuwd wat we daar de komende tijd van zullen merken. Ook leggen we uit hoe je augmented reality overal in het dagelijks leven zult tegenkomen, van het ziekenhuis tot de autoshowroom. Zelfs als je een AR-hater bent zul je er toch aan moeten geloven. En hoe zit het met een nieuw gerucht over iPhones die je zonder aanraking kunt bedienen? En zei Jony Ive ook niet iets over iPhones zonder aanraking? Voor KPN-gebruikers was het vandaag (een beetje) een feestdag: zij kunnen na talloze keren uitstel nu eindelijk Visual Voicemail gebruiken. Dat en meer lees je vandaag in iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • SwiftScan - Document Scanner (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Scanbot heeft een forse update gekregen met nieuwe filters, thema’s en nog veel meer.
  • The Pillars of the Earth Game (€5,99, iPhone/iPad, iOS 9.1+) - The Pillars of the Earth is nu beschikbaar.
  • Signal - privéberichtenapp (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Signal heeft verbeteringen voor Face ID en Touch ID.
  • NS (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Er is een nieuw inlogscherm voor de NS-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.