iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 16 maart 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 16 maart 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Er wordt vaak gelachen over dat Apple veel winst zou maken op accessoires. Dat blijkt wel, want Apple verdiende 6 miljard extra vanwege de ontbrekende adapter. Dat geld zouden ze wat enkele Belgische Apple-gebruikers betreft goed kunnen investeren in een Vlaamse Siri- en Voiceover-stem, want die is van de iPhone en iPad verdwenen. Verder in het nieuws: de hands-on artikelen en video’s over de iPad Air 2022 door internationale media staan online. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Radio, Podcasts & Muziek (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Kijk nu live mee in de radiostudio’s van Radio 10, Radio 538 en Radio Veronica.
  • Chirp for Twitter (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 13.0+) - Nu met volledige ondersteuning voor het grotere scherm van de Apple Watch Series 7.
  • De Telegraaf (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - In de Telegraaf-app kan je nu ook alle podcasts van de krant luisteren.
  • Water Tracker WaterMinder® (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 14.0+) - Compleet vernieuwde Apple Watch-versie van deze app die je herinnert om genoeg te drinken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.