iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 16 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 16 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo Een drukke nieuwsdag op iCulture, dus genoeg te lezen in de iCulture Vandaag van vandaag. Zo zijn er opnieuw foto’s van de iPhone 7 uitgelekt, blijkt dat er meer iCulture-lezers uitkijken naar een nieuwe iPad dan de iPhone SE en nog veel meer. Ga er lekker voor zitten en lees het allemaal op je gemakje nog eens terug in de iCulture Vandaag van woensdag 16 maart. Ons dagoverzicht.

Nieuws

Apps

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Waze krijgt een geheel nieuw design.
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • ABN AMRO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De ABN AMRO-app is voortaan alleen nog te gebruiken als je je toestel eenmalig registreert.
  • Eve for Matter & HomeKit (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.1+) - Elgato Eve ondersteunt nu ook HomeKit event-based triggers.
  • Deezer - Muziek en podcasts (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 15.0+) - Deezer is er vanaf vandaag ook op de Apple Watch.
  • Waze-navigatie en live verkeer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Waze kan ritten plannen en herinneringen sturen als je moet vertrekken.
  • komoot - wandelen en fietsen (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Met Komoot is het nu nog gemakkelijker om snel een leuke route te vinden.
  • Slack (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Slack ondersteunt vanaf nu 3D Touch op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.