iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 9 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 9 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze openingsdag van de Olympische Spelen zaten we er ook in Nederland en België frisjes bij. Soms dwarrelden er zelfs wat sneeuwvlokken. Geen nood, want voor het bekijken van de Olympische Spelen hoef je de deur niet uit: wij hebben de beste apps al voor je op een rijtje gezet. Vandaag hadden we ook een ‘snuffelstagiair’ op bezoek: Felix kwam een dagje meelopen bij iCulture om te kijken hoe het eraan toe gaat op een nieuwsredactie. Naast wat andere werkzaamheden maakte Felix een uitstekende review van de ROLI Lightpad Block, het muziekblokje dat je wel eens in de Apple Store ziet liggen. Zodat je eindelijk het definitieve antwoord krijgt op de vraag: is dat dingetje nou 200 euro waard? Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • FINALFANTASY XV POCKET EDITION (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.1+) - Square Enix heeft de Pocket Edition von Final Fantasy XV als freemium-download in de App Store gezet. De voormalige consoletitel is aangepast voor mobiele apparaten en vertelt het verhaal van de kroonprins Noctis en zijn metgezellen Prompto, Ignis en Gladiolus in 10 episodes.
  • VLC media player (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 9.0+) - Grote update naar versie 3.0 van VLC.
  • Angry Birds 2 (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Nieuwe regenboogveren, nieuwe hoedjes en 40 extra levels in Oinktario en Hamtarctica.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een nieuwe app om HackerNews te lezen.
  • Blijf op orde met Yahoo Mail (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Kleine kans dat je het na alle schandalen nog gebruikt, maar wie deze app nog op de iPhone heeft staan kan nu Olympische medailles verdienen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.