HomePod zwart

Sonos verwelkomt de HomePod met een geweldige afspeellijst

Op een hilarische manier verwelkomt Sonos de Apple HomePod in de wereld van de slimme speakers. Als je de nummers in de afspeellijst achter elkaar opleest, zit er een leuke boodschap in verwerkt.

Sonos staat al jaren bekend om hun speakers met goede audiokwaliteit. Apple lijkt met de HomePod rechtstreeks de concurrentie aan te gaan met Sonos, aangezien Apple met haar speaker ook de focus legt op geluidskwaliteit. Sonos schrikt daar echter niet van, zo blijkt uit een tweet vandaag. Om de komst van de HomePod te vieren, heeft Sonos een zeer originele afspeellijst samengesteld.

Sonos verwelkomt de HomePod

De afspeellijst van Sonos, met de titel Welcome to the Party Mix, bestaat in totaal uit 21 nummers. De lijst begint heel toepasselijk met Hello van Adele, gevolgd door de treffende titel Apple van Alicia Keys en Pharell Williams. Halverwege de afspeellijst weten zelfs twee nummers het woordje HomePod te vormen, waardoor er uiteindelijk onderstaande zin ontstaat:

Hello Apple. Something about us together feels right, even though you’re crazy for this HomePod. Remember, two is better than one. Just playing (Dreams), it’s a party. Everybody’s coming to my house, even you. Come as you are, fruit machine. No matter what you’re told, we’re going to be friends. Over everything.

De afspeellijst is te beluisteren via Spotify. Mensen die nu al een HomePod in huis hebben, zullen iets meer moeite moeten doen om deze lijst via de HomePod af te spelen. Standaard werkt de HomePod standaard alleen met Apple Music, waardoor AirPlay de enige mogelijkheid is. Je vindt de afspeellijst hieronder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2018, 17:22
Categorie iDevices
Onderwerpen homepod, sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.