Sonos verwelkomt de HomePod met een geweldige afspeellijst

Op een hilarische manier verwelkomt Sonos de Apple HomePod in de wereld van de slimme speakers. Als je de nummers in de afspeellijst achter elkaar opleest, zit er een leuke boodschap in verwerkt.

Sonos staat al jaren bekend om hun speakers met goede audiokwaliteit. Apple lijkt met de HomePod rechtstreeks de concurrentie aan te gaan met Sonos, aangezien Apple met haar speaker ook de focus legt op geluidskwaliteit. Sonos schrikt daar echter niet van, zo blijkt uit een tweet vandaag. Om de komst van de HomePod te vieren, heeft Sonos een zeer originele afspeellijst samengesteld.

Sonos verwelkomt de HomePod

De afspeellijst van Sonos, met de titel Welcome to the Party Mix, bestaat in totaal uit 21 nummers. De lijst begint heel toepasselijk met Hello van Adele, gevolgd door de treffende titel Apple van Alicia Keys en Pharell Williams. Halverwege de afspeellijst weten zelfs twee nummers het woordje HomePod te vormen, waardoor er uiteindelijk onderstaande zin ontstaat:

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Hello Apple. Something about us together feels right, even though you’re crazy for this HomePod. Remember, two is better than one. Just playing (Dreams), it’s a party. Everybody’s coming to my house, even you. Come as you are, fruit machine. No matter what you’re told, we’re going to be friends. Over everything.

De afspeellijst is te beluisteren via Spotify. Mensen die nu al een HomePod in huis hebben, zullen iets meer moeite moeten doen om deze lijst via de HomePod af te spelen. Standaard werkt de HomePod standaard alleen met Apple Music, waardoor AirPlay de enige mogelijkheid is. Je vindt de afspeellijst hieronder.

Click here to display content from Spotify.
Learn more in Spotify’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 februari 2018 om 17:22
Onderwerpen
,
Categorie
iDevices

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.