iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 20 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 20 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Er verscheen vandaag weer een verse reeks beta’s, met opvallendste verandering dat Apple toch weer AirPlay 2 heeft teruggetrokken uit de beta’s. We kijken ook naar de app Homecam, die superhandig is voor mensen met meerdere HomeKit-beveiligingscamera’s. Of misschien ben je nog op zoek naar een goed boek. In dat geval raden we ‘Het Almachtige Apparaat‘ aan, dat nu in het Nederlands is verschenen. Of ga lekker een schermopname maken, achterhaal de verschillen tussen twee documenten of installeer een alternatieve toetsenbord-app. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nike+ Run Club Run with Mo Farah

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Twitterrific voor Mac maakt het makkelijker om meerdere accounts tegelijk te gebruiken.
  • Google Agenda: houd overzicht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Meer dan drie accounts tegelijk gebruiken in de Google Agenda-app.
  • Nike Run Club: hardloopcoach (Gratis, iPhone/Watch, iOS 16.0+) - De Nike+ Run Club-app biedt nu uitdagingen, om je gemotiveerd te houden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.