iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 8 april 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 8 april 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag op iCulture behandelen we weer de nieuwste apps, updates en het allerlaatste Apple-nieuws. Zo voorspelt een analist dat de Apple Watch 2 tijdens de WWDC aangekondigd gaat worden en tot 40% dunner gaat zijn. Ook bespreken we een nieuwe iDEAL-app die gebruikmaakt van QR-codes, terwijl het nieuwe toetsenbord van Microsoft het delen van Office-bestanden makkelijker moet maken. En er gaat geen dag voorbij zonder FBI-nieuws, dus dat is vandaag niet anders. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag. Alvast een fijn weekend!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Pixelmator met Foto's extensies.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pixelmator (€32,99, macOS, 10.12+) - Pixelmator voor de Mac is een hoop bugfixes gekregen en werkt beter op Macs met bepaalde grafische kaarten./li>
  • Microsoft Translator (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Microsoft Translator werkt nu ook zonder internetverbinding en heeft een extensie voor Safari.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2016, 19:07
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.