iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 8 april 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 8 april 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag op iCulture behandelen we weer de nieuwste apps, updates en het allerlaatste Apple-nieuws. Zo voorspelt een analist dat de Apple Watch 2 tijdens de WWDC aangekondigd gaat worden en tot 40% dunner gaat zijn. Ook bespreken we een nieuwe iDEAL-app die gebruikmaakt van QR-codes, terwijl het nieuwe toetsenbord van Microsoft het delen van Office-bestanden makkelijker moet maken. En er gaat geen dag voorbij zonder FBI-nieuws, dus dat is vandaag niet anders. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag. Alvast een fijn weekend!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Pixelmator met Foto's extensies.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Pixelmator voor de Mac is een hoop bugfixes gekregen en werkt beter op Macs met bepaalde grafische kaarten./li>
  • Microsoft Translator (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Microsoft Translator werkt nu ook zonder internetverbinding en heeft een extensie voor Safari.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.