Startscherm van de vernieuwde ontwikkelaarswebsite.

Apple geeft Developer-website een fris likje verf

De ontwikkelaarswebsite van Apple heeft een nieuw likje verf gekregen. De website oogt nu een stuk frisser dankzij een moderner uiterlijk, wat beter past bij Apple's andere websites en portalen.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft haar ontwikkelaars website een make-over gegeven. De website oogt nu een stuk frisser en past beter bij de stijl van andere Apple-websites. Met een gratis ontwikkelaarsaccount kan ook jij een kijkje nemen bij de nieuwe vormgeving van Developer.Apple.com.

Nieuwe vormgeving met menu aan linkerkant

In de nieuwe vormgeving zijn belangrijke links nu verplaatst naar de linker zijkant, in een handig en overzichtelijk menu. Hier vind je bijvoorbeeld links naar documenten, de nieuws en updates-pagina en een koppeling naar de bug-reporter. De bug-reporter zelf heeft geen make-over gekregen, waardoor deze nog in een ietwat ouderwetse look weergegeven wordt. Ook de mobiele versie is opgefrist met en makkelijker te bedienen navigatie.

Developer-pagina van de Apple-website.

Apple heeft dus nog niet alle pagina’s een make-over gegeven, maar in ieder geval ziet de startpagina van de ontwikkelaarswebsite er een stuk moderner uit. Afgelopen december gaf Apple de Apple ID-website nog een flinke make-over, nadat deze jarenlang hetzelfde (en ietwat verouderde) uiterlijk had.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2016, 1:07
Categorie Apple
Onderwerpen apple, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.