Cut the Rope: Time Travel-appicoon.

Cut the Rope: Time Travel is Apple’s gratis App van de Week

Deze week is een gameklassieker uitverkozen tot App van de Week. Het gaat om Cut the Rope: Time Travel, het derde deel in de reeks. Dat betekent dat je de app een week lang gratis kunt downloaden.

Cut the Rope: Time Travel-appicoon.Deze week is een populaire iOS-game uitgeroepen tot de nieuwe App van de Week. Het gaat om Cut the Rope: Time Travel, één van de vele Cut the Rope-games met het monstertje Om Nom in de hoofdrol. Ook in dit deel is hij weer op zoek naar nieuwe snoepjes, waar je hem bij moet helpen om deze te pakken te krijgen.

Snoepjes eten met Om Nom in Cut the Rope: Time Travel

Het concept in Cut the Rope: Time Travel is niet anders dan in andere delen: snij de touwtjes door om de snoepjes in de mond van Om Nom te laten belanden. Maak daarbij gebruik van allerlei slimme trucjes, zoals bumpers en het laten swingen van de touwtjes. Want het is niet simpelweg het doorsnijden van een touwtje, maar er komt behoorlijk wat inzicht bij kijken.

In dit deel maakt Om Nom bovendien een reis door de tijd. Zo gaat hij langs het oude Griekenland, de tijd van de Renaissance en de tijd van de piraten. In deze levels verschijnt telkens één van de voorouders van Om Nom die ook wel van een snoepje houden. Daardoor moet je niet alleen de honger van Om Nom stillen, maar ook die van het andere groene monstertje.

Cut the Rope: Time Travel kost normaal gesproken €0,99, maar is alleen vandaag helemaal gratis te downloaden. Wil je de game zowel op je iPhone als iPad spelen, dan moet je twee aparte games downloaden. Het gaat namelijk om zowel Cut the Rope: Time Travel als Cut the Rope: Time Travel HD, de versie voor de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2016, 9:05
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.