iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 4 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 4 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEr viel vandaag weer een hoop te lezen op iCulture. Zo werkt WhatsApp aan een Snapchat-achtige functie, als we de recente Android-beta mogen geloven. Ook goed nieuws voor Pokémon Go spelers, want je komt nu minder Pidgey en Rattata tegen, ook uit eieren. Maar er is ook slecht nieuws voor de nieuwe MacBook Pro, want volgens een accessoiremaker werken veel Thunderbolt 3-accessoires niet met de nieuwste MacBook Pro. En wil je alvast de Touch Bar proberen, dan is er een tool om dit werkend te krijgen op een iPad. En wat is deze week de nieuwe gratis App van de Week? Je leest het allemaal in deze nieuwe iCulture Vandaag. Alvast een fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

  • Wil je graag je hele internetleven automatiseren? Met IFTTT is een hoop mogelijk en hier lees je hoe het werkt met de nieuwe Applets.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

2Do voor de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • 2Do (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.3+) - De bekende takenapp 2Do is vanaf nu gratis te downloaden. In ons eerdere artikel over 2Do lees je er meer over.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.