Lost in Harmony is de app van de week.

Skateboarden op bombastische muziek in Lost in Harmony, de gratis App van de Week

Lost in Harmony is de nieuwe gratis App van de Week. In het ritmische spel race je op je skateboard, terwijl je allerlei obstakels ontwijkt. Dit doe je op het ritme van de bombastische en klassieke muziek van het spel.

Lost in Harmony is de app van de week.
Het is weer vrijdag, dus dat betekent een nieuwe gratis App van de Week. Deze keer is dat Lost in Harmony (link), een ritmisch spel met allerlei bombastische en klassieke muziek. In het spel ontwijk je obstakels op het ritme van de muziek, terwijl je met je skateboard door allerlei indrukwekkende omgevingen rijdt. Omdat Lost in Harmony door Apple uitgeroepen is tot de App van de Week, kun je het spel de komende week helemaal gratis downloaden.

Muzikale reis in Lost in Harmony

In de game stap je in de dromen van het hoofdpersonage die met een meisje op zijn rug op een skateboard ontsnapt aan obstakels in allerlei soorten levels. Het spel heeft ook een echt verhaal dat wordt verteld via mooie animaties. Je speelt het spel door op het scherm van je iPhone of iPad te vegen en zo de obstakels als muurtjes, politiewagens en borden te ontwijken. Dit alles gaat op het ritme van de klassieke en bombastische muziek in de game, dus het is aan te raden om het spel met je koptelefoon op te spelen.

Behalve de levels in de game kun je ook zelf je eigen levels maken met eigen gekozen muziek. Deze levels kun je vervolgens delen, waardoor andere Lost in Harmony-spelers het spel ook kunnen spelen. Ben je zelf niet zo creatief, dan kun je ook alle levels die door andere spelers gemaakt zijn gratis spelen. Je kunt sorteren op de top 100of de nieuwste levels die door spelers toegevoegd zijn. Het spel wordt daarnaast in december uitgebreid met een nieuw verhaal, waardoor er nog meer muzikale levels te spelen zijn.

Lost in Harmony is een universele app die je zowel op je iPhone als iPad kunt spelen. Het spel kost normaal gesproken €3,99, waardoor je nu dus een leuke korting mee kunt pakken. De app bevat nog wel optionele in-app aankopen, zoals het vrijspelen van een nieuw personage en een ander skateboard. Het spel is echter prima te spelen zonder deze in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2016, 12:50
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.