iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 23 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 23 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoWij bereiden ons langzamerhand voor op de afsluiting van het jaar en wensen jullie dan ook alvast fijne feestdagen. Benjamin vertelde over zijn 3 favoriete accessoires van het afgelopen jaar en Apple probeert je ondertussen te verleiden met nieuwe Game of Thrones-boeken – voor als je de serie al hebt uitgekeken. T-Mobile werd vandaag geconfronteerd met een minder plezierig kerstcadeau: een brief van de Autoriteit Consument & Markt en Apple zit misschien ook wel met de handen in het haar, want chipmaker TSMC kan onvoldoende chips maken voor de geplande nieuwe iPads. Gelukkig was er ook een lichtpuntje: App Santa strooide met kortingen, zodat je voor weinig je iPhone en iPad kunt volgooien met allerlei leuk spul voor de kerstdagen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Pokémon Go heeft een speciaal feestdagen-evenement waardoor je nog makkelijker Charmander vangt.
  • Spotify en de Touch Bar zijn nu een onafscheidelijk duo. Veel handiger voor bijvoorbeeld shuffle of het zoeken van een nummer.
  • De Raspberry Pi Pixel-desktop gaat je oude Mac weer tot leven brengen. Lees er alles over hoe je Pixel vanaf een USB-stick start.
  • Drop Flip is alweer uitgeroepen tot Apple’s gratis App van de Week. Da’s balen, want die had je waarschijnlijk al.
  • Wij hebben daarom een beter alternatief: met Kubik speel je Tetris in een 3D-omgeving.

iCulture Deals

Meer vandaag

Memory van Ravensburger

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Speel nu het originele Memory van Ravensburger op je Apple TV.
  • Esplorio Travel Journal & Blog (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Nieuw: Travelgraphs, waarmee je je hele reishistorie op de kaart ziet, inclusief interessante grafieken.
  • TVGiDS.tv - TV Gids (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - In verband met de kerst zijn extra veel films voorzien van trailer en IMDB-waardering.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2017, 10:22
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.