iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 20 juli 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 20 juli? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Op deze zomerse vrijdag kijken we opnieuw naar het toetsenbord van de MacBook Pro. iFixit heeft het nieuwe toetsenbord getest en komt tot interessante conclusies. Ben je van plan om binnenkort met de Noord/Zuidlijn in Amsterdam te reizen, dan kun je gewoon je muziek blijven streamen of je Facebook-status bijwerken. De Noord/Zuidlijn krijgt mobiele dekking, dankzij een samenwerking van meerdere providers. Inmiddels bestaat de iPhone in Nederland 10 jaar, want de iPhone 3G verscheen in 2008. Hoe ging dat ook alweer? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - 1Password ondersteunt nu zogenaamde rijke teksten in notities. Er zijn ook iMessage-stickers!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een aardige update voor de Treingids-app: je kan nu makkelijker van traject wisselen, het ophalen van trajecten kan nu ook op de achtergrond en de instellingen zijn verplaatst naar de Treingids-app op de iPhone.
  • Sanitas HealthCoach (Gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - De HealthCoach-app voor je Lidl-weegschaal is aangepast voor de iPhone X (en de grotere schermen vanaf de iPhone 6!).
  • DJM-REC: dj live/opname app (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De dj-app van Pioneer werkt nu met SoundCloud.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.