iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 15 juni 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 15 juni? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We sluiten deze week af met een aantal handige tips en leuke nieuwtjes over allerlei verschillende Apple-onderwerpen. Aanstaande maandag gaat de verkoop van de HomePod in Duitsland en Frankrijk van start. Wil jij zelf ook wel en HomePod kopen met Europese stekker, dan kan dat dus vanaf aanstaande maandag. In ons artikel lees je hoe je je daarop voorbereidt. Met de donkere modus op de Mac kleurt alles zwart dankzij macOS Mojave, maar ook nu al kun je donkere kleuren instellen. Apple startte vandaag ook met een nieuwe videoserie genaamd Behind the Mac, waarin Mac-gebruikers uitgelicht worden. Waarvoor heb jij ooit voor een Mac gekozen? Ook bespreken we de nieuwe ResearchKit 2.0 en is er een gerucht over de populariteit van LCD-iPhones. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

  • Vanaf maandag kun je de HomePod kopen in Duitsland en Frankrijk. Wat moet je weten en hoe bereid je je voor?
  • Ga je naar Pinkpop? Met deze festivalapps maak je van je bezoek een knallend succes.
  • Met de donkere modus op de Mac in macOS Mojave geef je je Mac een hele nieuwe look. Lees hier hoe dit werkt.
  • Dankzij Picture in Picture op de Mac kun je video’s in de hoek van het scherm afspelen. Handig als je bijvoorbeeld het WK wil kijken tijdens je werk.
  • Deze iOS 12 functies kende je misschien nog niet. We hebben ons overzicht met minder bekende functies uitgebreid tot meer dan 50!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Gmail - E-mail van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - In Gmail kun je nu kunstmatige intelligentie gebruiken om alleen meldingen te krijgen van belangrijke mails.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.