iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 13 maart 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 13 maart 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Er was lange tijd onduidelijkheid, maar vandaag ging het hoge woord eruit: de WWDC 2020 gaat door! Apple kondigde de WWDC 2020 aan met een datum in juni, maar gooit het wel over een andere boeg. Vanwege het coronoavirus wordt het event alleen online georganiseerd. Verder laten we zien hoe de lijstweergave in iOS 14 eruit kan zien met een concept, vind je hier de beste noice cancelling hoofdtelefoons en zetten we de beste RSS-apps voor iPhone en iPad op een rij, zodat je al het nieuws op de voet kunt volgen. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps en accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Snel naar het juiste onderdeel van de app via een Quick Action op het appicoontje. Hou deze lang ingedrukt of druk extra hard met 3D Touch.
  • Bobby - Track subscriptions (Gratis + IAP, iPhone, iOS 14.0+) - Bobby past de weergave nu aan aan die van je systeeminstellingen.
  • Flitsmeister (Gratis + IAP, iPhone, iOS 16.0+) - Flitsmeister is klaar voor de nieuwe maximale snelheid op de Nederlandse wegen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.