iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 31 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 31 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet mag dan wel Halloween zijn, maar het was vandaag lang geen dooie boel op iCulture. Zo bracht Apple in de middag ineens iOS 10.1.1 uit waarmee een probleem met de Gezondheid-app opgelost werd, een bug waar we eerder vandaag al over schreven. Ontwikkelaars konden verder aan de slag met de eerste beta van iOS 10.2, watchOS 3.1.1, tvOS 10.1 en macOS Sierra 10.12.2. Maar we schreven vandaag ook nog over hoe Apple de nieuwe Touch Bar nog verder zou kunnen uitbreiden, blijkt de nieuwe MacBook Pro niet meer het bekende opstartgeluidje te hebben en repareert WhatsApp de badgeteller op het appicoontje. Ook spreekt Jony Ive over de nieuwe Touch Bar en kijken we naar een nieuw iPhone 8-concept. Dat en nog veel meer hieronder samengevat in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Outlook op iOS met beschikbaarheid van collega's.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NU.nl (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - NU.nl kan nu tweets en weerkaarten weergeven in artikelen. Ook is de widget in iOS 10 gefixt.
  • bol.com (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - In de app van bol.com kun je nu cadeaukaarten kopen. Handig voor de feestdagen.
  • Microsoft Outlook (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Outlook laat nu ook zien wanneer je collega’s beschikbaar zijn.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2016, 22:14
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.