iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 25 maart 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 25 maart 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het is vandaag de dag van Apple’s speciale event. Ben je niet onder de indruk? Dat komt misschien omdat Apple geen hardware heeft aangekondigd, zoals al was voorspeld. Maar misschien kijken we in de toekomst wel terug op een historische dag, omdat dit het moment was waarop Apple écht veranderde in een dienstenbedrijf. Hoe dan ook: we praten je bij over alle aankondigingen en meer. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

  • Je kunt je Apple TV snel bedienen vanuit het Bedieningpaneel. We leggen uit hoe dit werkt.
  • Waar kun je het beste de AirPods kopen? We hebben ons overzicht met aanbieders bijgewerkt.

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Telegram Messenger (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - Diverse kleine verbeteringen voor meer privacy, zoals: verwijder berichten voor beide deelnemers van een privéchat. En bepaal zelf wie je profielfoto mag zien.
  • Darkroom: Foto- & video-editor (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Darkroom 4.1 biedt meer manieren om je foto te bewerken. Je kunt bijvoorbeeld je foto’s bewerken met Darkroom binnen de Foto’s-app dankzij een extensie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.