iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 13 augustus 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 13 augustus? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

We starten de week met twee leuke app-updates. Zo heeft Flitsmeister matrixborden, zodat je ook in de app kan zien of er rode kruizen aankomen en wat de maximale snelheid is in de wisselende verkeerssituatie. Een andere app-update is van ING. De ING Bankieren-app heeft nu de IBAN-Naam Check. Wat kun je daarmee en welke banken-apps hebben dit nog meer? Vandaag verscheen ook onze MacBook Pro 2018 review, waarin je kan lezen wat wij van het nieuwe toetsenbord en de andere verbeteringen vinden. Vandaag maakte Apple ook bekend dat FaceTime-groepsgesprekken uitgesteld zijn. Apple verwijderde de functie meteen uit de nieuwste iOS 12 beta. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Schiphol Amsterdam Airport (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Wacht je op een vlucht? Je ziet in de Schiphol-app nu de daadwerkelijke landingstijd (of vertrektijd van een vertrekkende vlucht).

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.