iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 19 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 19 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEindelijk: de iCulture Awards van 2016 zijn bekend. We bekeken weer alle apps die het afgelopen jaar nieuw en vernieuwd waren en hebben het beste van het beste uitgekozen. Staat jouw favoriete app ook in onze lijst? Misschien ontdek je via de iCulture Awards allerlei nieuwe pareltjes, dus check de lijst snel. Ook vandaag: een nieuw gerucht over de draadloze oplader van de iPhone 8, laat de Bose Connect-app je luisteren via twee koptelefoons tegelijk en heeft Nintendo Fire Emblem Heroes aangekondigd, een mobiel deel in de populaire strategiereeks. Dat en nog veel meer zoals gebruikelijk samengevat in de nieuwste editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

 • Ze zijn bekend! In de iCulture Awards van 2016 bespreken we de allerbeste apps in allerlei categorieën. Heeft jouw favoriete app gewonnen?
 • We hebben onze wensen voor de AirPods op een rijtje gezet. Wat kan er volgens ons beter in de draadloze oordopjes van Apple?
 • Heb je een iPhone, iPad of Mac met Touch ID, maar heb je geen idee hoe je die in moet stellen? Wij leggen je uit hoe je Touch ID instelt.
 • Er zijn geruchten over een Apple Pencil 2 opgedoken. Wat willen we in zo’n nieuwe Apple Pencil zien? Wij hebben 10 verbeterpunten op een rijtje gezet.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Waze krijgt een geheel nieuw design.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

 • Pokémon GO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Pokémon Go heeft aanpassingen gemaakt aan haar Apple Watch-app en het meten van afstanden.
 • Makkelijke Moestuin App (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - In de Makkelijke Moestuin-app kun je nu een naam aan je bak geven.
 • B612 (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - B612 heeft drie nieuwe filters. Leuk toch?!
 • Best Fiends - Puzzle Adventure (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Een nieuw avontuur met Bo!
 • Sidefari (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Sidefari is weer helemaal terug en is nu gratis.
 • Editorial (€5,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Deze teksteditor ziet er nu mooi uit op de grote iPad Pro en heeft Split View en Slide Over.
 • Waze navigatie & Live verkeer (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Waze laat je nu de naam van een staat of plaats inspreken, ook in de taal van je huidige locatie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.