SoundSport wireless

Met de Bose Connect-app stream je naar twee hoofdtelefoons tegelijk

Bose laat je via twee aangesloten hoofdtelefoons of oordopjes naar muziek luisteren, dankzij een update van de Bose Connect-app voor iOS.

Bose heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de mobiele app, waarmee het mogelijk wordt om met z’n tweeën naar muziek te luisteren. Je koppelt in de app twee hoofdtelefoons en kunt vervolgens de muziek naar allebei sturen. Zo geniet je met twee personen van dezelfde muziek.

SoundSport wireless

Bose: muziek luisteren via twee hoofdtelefoons

De iPhone-app van Bose zorgt er dus voor dat de muziek wordt gestreamd tussen twee afzonderlijke Bluetooth-koptelefoons van Bose, bijvoorbeeld de QuietComfort 35 of een in-ear model. Je zult hiervoor wel eerst de firmware van de hoofdtelefoon over-the-air moeten updaten. Vervolgens kies je een willekeurige app voor streaming muziek, podcasts of luisterboeken. De nieuwe functie werkt op de QuietComfort 35, SoundSport wireless, SoundSport Pulse wireless, QuietControl 30, SoundLink around-ear wireless headphones II en SoundLink Color II.

Met de Bose Connect-app kun je nog veel meer doen. Je kunt alle functies van de koptelefoon aanpassen, waaronder de noise reduction en de hartslagmetingen bij oordopjes die daarover beschikken. Ook kun je via de app een timer instellen zodat de hoofdtelefoon automatisch uitschakelt. De nieuwe functie komt bijvoorbeeld van pas als je met een vriend een rondje gaat lopen, of als je een afspeellijst met een collega op kantoor wilt delen. Ook heeft Bose het makkelijk gemaakt om te wisselen tussen apparaten, bijvoorbeeld luisteren van muziek via je Mac en het beantwoorden van telefoontjes via je iPhone. De app is ook nodig om firmware-updates makkelijk uit te voeren. De firmware wordt op de achtergrond gedownload en pas geïnstalleerd als het goed uitkomt, dus niet als jij net je favoriete playlist aan het luisteren bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2017, 14:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen bose, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.