iCulture winactie: Logi CREATE

Win 2x de Logitech CREATE voor iPad Pro! #winactie #10jaariCulture

We geven de Logitech CREATE voor iPad Pro weg in onze #10jaariCulture winactie. Maak jij kans op deze toetsenbordhoes, waarmee je nog sneller teksten op je iPad Pro intikt?

iCulture winactie: Logi CREATE

Het is tijd voor het serieuze werk bij de #10jaariCulture winactie en dan bedoelen we: mailtjes tikken, verslagen schrijven en todolijstjes maken op de iPad Pro. Daarvoor heb je een goed toetsenbord nodig en laat dat nou precies de prijs zijn die we vandaag weggeven: 2x de Logitech CREATE voor de iPad Pro, beschikbaar gesteld door Logitech.

Logitech CREATE toetsenbord voor 9,7-inch iPad Pro.

Logitech CREATE toetsenbordcase voor iPad Pro
Let wel even op of deze toetsenbordhoes geschikt is voor jouw iPad, want het werkt alleen met de 12,9-inch iPad Pro en de 9,7-inch iPad Pro, dus niet met de iPad Air en eerdere modellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden lees je het beste even ons Logitech CREATE-review.

Deze CREATE-toetsenbordhoezen hebben een winkelwaarde van €149,00 (voor 12,9-inch) en voor het kleinere model €139,00 (voor 9,7-inch). We zullen met de twee winnaars afstemmen welk model iPad Pro ze hebben en of ze het liefst tikken op een Nederlandse QWERTY- of Belgische AZERTY-indeling.

Logi CREATE

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2017, 20:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.