iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 19 augustus 2021

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 19 augustus 2021? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Wist je dat Apple bezig is met de AirPods Pro 2? Maar wat weten we eigenlijk al van deze nieuwe oordopjes? In ons overzicht met AirPods Pro 2 geruchten lees je wanneer we ze verwachten en wat de mogelijke functies zijn. Ook hebben we handige hoezen voor de MacBook Pro voor je verzameld en kun je in Netflix Spatial Audio gebruiken. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

  • Ga je weer terug naar school? Dan komen deze MacBook Pro hoezen goed van pas. Scoor extra korting met een tijdelijke kortingscode!
  • De iPad 2021 krijgt mogelijk een iets aangepast design, als het nieuwe model vermoedelijk in september aangekondigd wordt.

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Air Miles (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Eerste versie van de compleet vernieuwde Airmiles-app.
  • Greenchoice (Gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Krijg inzicht in je verbruikskosten op de Verbruik-pagina. Ook is het doorgeven van de meterstanden makkelijker geworden.
  • Mijn Ziggo (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Je kan met de app je wifi-modum met één druk herstarten.
  • Eventbrite (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Makkelijker bladeren en filteren in je zoekopdrachten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe contextuele menu’s voor de detailview als je op de iPad gebruikmaakt van een muis of trackpad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.