iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 18 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 18 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Woohoo! Het is bekend: er komt op 30 oktober alweer een Apple-event! Aan de vooravond van de iPhone XR pre-order slingerde Apple nog snel even de uitnodigingen de deur uit. En die waren deze keer wel heel bijzonder: unieke Apple-logo’s, waardoor iedereen het gevoel had dat zijn uitnodiging heel speciaal was. Ook hebben we vanavond de tweede iCulture-podcast uitgebracht, zodat je kunt luisteren naar een boeiend duo-interview met Lara Ankersmit (NOS) en Brechtje de Leij (ex-NU.nl). Deze twee powervrouwen van de Nederlandse appeconomie hebben heel wat te vertellen en je kunt er dan ook in alle rust naar luisteren terwijl je onderweg bent op de fiets, in de trein of in de auto.

Verder hebben we vandaag een artikel over de WhatsApp vakantiemodus, zodat je wat meer rust hebt als je op reis bent. Kijk jij hier naar uit? Vandaag is ook de Spotify-app voor Premium-gebruikers vernieuwd. Zo is de zoekfunctie verbeterd en is de radiofunctie op de schop gegaan. We laten je ook zien hoe je je iPad kan bedienen met handgebaren en we vertellen je alles wat je moet weten over de iPhone XR reserveren. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Tweetbot 5 is verbeterd voor OLED-schermen en heeft nu volledige ondersteuning voor GIF-afbeeldingen (via Giphy). Ook is de app visueel op de schop gegaan en is het app-icoon vernieuwd.
  • Pixelmator Pro (€21,99, macOS, 10.14.4+) - Pixelmator Pro heeft allerlei nieuwe functies en is bijgewerkt voor de donkere modus van macOS Mojave!
  • Voetbal International (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Voetbal International heeft een compleet vernieuwde voorpagina en verbeterde wedstrijdalerts.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.