iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 17 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 17 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag stond iCulture weer vol met allerlei interessant Apple-nieuws, al kwam Google ook nog even langs. Vandaag begint namelijk Google’s grote ontwikkelaarsconferentie Google I/O en dat leverde twee aankondigingen op die voor Apple-gebruikers interessant zijn: Gmail krijgt een Smart Reply-functie en de Google Assistant komt naar iOS. Dat laatste was vooraf al uitgebreid gelekt. Verder lees je onze verwachtingen voor WWDC en hebben we al het belangrijke nieuws en de verwachtingen rondom de Siri speaker eens goed op een rijtje gezet. Dat en nog veel meer in deze bomvolle iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Je kunt de Apple Watch standaardantwoorden makkelijk wijzigen. Wij leggen uit hoe dat moet.
  • Dat er een Siri speaker komt wordt langzamerhand steeds duidelijker. Daarom hebben we alle geruchten, nieuwtjes en verwachtingen voor je op een rijtje gezet in een overzichtelijk dossier.
  • Hoe zit het eigenlijk met de sterbeoordeling in Apple Music en iTunes? Wat moet je doen als de sterbeoordeling niet te zien is? Wij hebben uitgezocht hoe je ‘m terugkrijgt.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Todoist voor Mac
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Todoist: To-do list & Planner (Gratis + IAP, Mac, macOS 10.15.7+) - Aangepast design op de Mac en makkelijker met Quick Add nieuwe items toevoegen.
  • Rakuten Viber Messenger (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.6+) - Chats vastpinnen en aanpasbare notificatiegeluiden.
  • Just Press Record (€5,99, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.6+) - Just Press Record werkt nu ook zonder iCloud.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.