iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 12 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 12 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoLekker veel divers nieuws vandaag op de frontpage van iCulture. Zo nemen we je mee naar het leven in de iPhone-fabriek en is er goed nieuws voor mensen met een Apple Watch en een Spotify-account. Dropbox heeft vandaag ook een update uitgebracht voor Dropbox Paper, zodat je deze offline en in het Nederlands kunt gebruiken. Als je zat te springen om de Fitbit-smartwatch, dan zul je moeten wachten tot het najaar. De specificaties van de smartwatch zijn echter al wel gelekt, dus er is wat dat betreft ook goed nieuws. Ook kijken we naar Google’s nieuwe tool om mooier te tekenen en bespreken we de app van de band Gorrillaz, waarmee ze hun nieuwe album Humanz promoten. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag van woensdag 12 april 2017.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

KPN Interactieve TV met nieuw startscherm.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - In KPN Interactieve TV kun je nu een herinnering instellen voor je favoriete programma.
  • YouTube (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Je kunt nu de lettergrootte in YouTube aanpassen via de Toegankelijkheidsinstellingen van je iPhone.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.