iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 11 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 11 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoIn deze iCulture Vandaag van woensdag 11 oktober lees je over twee interviews met Apple-topmannen. Zo geeft Tim Cook aan dat de technologie voor een goede AR-bril nog niet bestaat en legt Jony Ive uit dat Face ID het begin is van een iPhone-gebruik zonder aanraking. Ook bespraken we vandaag de app Fixmoji, waarmee je zelf je eigen favoriete emoji’s kunt instellen. Zo hoef je dus nooit meer te zoeken tussen die berg aan beschikbare emoji’s. Voor mensen die niet zo van sport houden, heeft de NOS een fijne update uitgebracht. Je kunt in de NOS-app nu meldingen van sportnieuws uitschakelen, maar je krijgt dan nog wel meldingen van ander belangrijk nieuws. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Telegram-update groepsfuncties

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Telegram Messenger (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - In Telegram kun je nu live je locatie delen met vrienden.
  • Spark Mail + AI: Email Inbox (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - In Spark kun je nu e-mails gepland versturen. Zo bepaal je precies wanneer de mail de deur uit gaat.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.