iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 5 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 5 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoApple krijgt concurrentie uit onverwachte hoek: terwijl ze druk zijn met het zoeken naar originele eigen videocontent blijken YouTube en Snapchat dat ook van plan. Nog meer concurrentienieuws: Apple heeft Fitbit ingehaald als de grootste fabrikant van wearables. Maar hoe lang nog? Want de eerstvolgende kanshebber op de toppositie ligt alweer op de loer. Ook las je vandaag op deze bewolkte bevrijdingsdag over een nieuwe opslaglimiet voor iCloud Drive en bovendien blijkt dat ‘we’ gemiddeld 9 apps per dag gebruiken. Dit en nog meer vandaag in iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Het puzzelspel Zip Zap is Apple’s gratis App van de Week.

iCulture Deals

Meer vandaag

Newton voor iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Newton Mail - Email App (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.1+) - Makkelijk mappen maken binnen Newton.
  • Battle Bay (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Een nieuwe game van de makers van Angry Birds, mooi op tijd voor het weekend.
  • MapOut (€5,99, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Tussenpunten nu direct intypen op basis van lengte- en breedtegraad, in deze offline kaartenapp voor wandelaars.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.