iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 21 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 21 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoDeze laatste werkdag van de week hebben we een leuke WhatsApp-update voor je klaar staan. Zo kan Siri nu je WhatsApp-berichten voorlezen, wat goed van pas komt als je even niet met je handen bij je iPhone kan. Wat Apple Watch-apps betreft is er iets vreemds aan de hand. Steeds vaker verdwijnen er Apple Watch-apps, zonder aankondiging van de ontwikkelaar. Wat is hier aan de hand? Over de Apple Watch gesproken: de Apple Watch Series 3 krijgt wellicht een micro-LED-scherm. Dit scherm is niet alleen dunner en lichter, maar ook nog energiezuinig. We keken ook naar de huidige levertijden van de AirPods en wat blijkt: deze zijn nog steeds zes weken. Hoe kan het toch dat deze nog altijd niet goed verkrijgbaar zijn? Dat en nog veel meer in deze nieuwe vrijdagse iCulture Vandaag. Tot maandag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Wing-dating.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Overcast (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Overcast op Apple Watch kan nu rechtstreeks podcasts afspelen.
  • DISTRAINT: Pocket Pixel Horror (€1,09, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Distraint is een 2D psychologische horrogame.
  • Telegram (gratis, macOS, 10.11+) - Telegram op de Mac heeft nu een instelling voor opslag en gebruik.
  • Wing: Be nice, Break the ice (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Met Wing koppel je vrienden aan elkaar. Handig als je vrienden hebt die wellicht bij elkaar passen!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2017, 10:26
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.