iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 3 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 3 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoHet was een bomvolle dag met geruchten, vooral dankzij de bekende analist Ming-Chi Kuo. Eerst beweerde hij dat de concurrerende vingerafdrukscanner van Qualcomm nog niet op de markt komt, waardoor Apple misschien toch wel de eerste is met een scanner onder het scherm. Maar later op de dag beweerde Kuo dat er helemaal geen Touch ID-scanner in het scherm zit. Wat dan wel? Bloomberg praatte later op de dag veel van Kuo’s voorspellingen na en beweert ook dat gezichtsherkenning de Touch ID-sensor gaat vervangen. Het klinkt allemaal behoorlijk revolutionair en we kunnen dan ook niet wachten tot het september is en Apple de iPhone onthult. Natuurlijk waren er niet alleen geruchten over de iPhone 8, want er viel vandaag nog veel meer te lezen op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Met Mute Me schakel je de microfoon van je MacBook Pro uit via de Touch Bar.
  • De NS gaat vrije zitplaatsen in de trein melden via een app.
  • Op Kickstarter vind je nu het project Nums, waarmee je een nummerpad op je MacBook-trackpad zet.

iCulture Deals

Meer vandaag

https://www.youtube.com/watch?v=ukQdXcGQJcg

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • OK Golf (€1,99, iPhone/iPad/TV, iOS 8.0+) - Dit geweldige golfspel is nu ook speelbaar op de Apple TV.
  • SensorLog (€5,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.2+) - Deze app kan de sensordata van je iPhone uitlezen. Je kunt nu gemeten data delen met allerlei apps.
  • Things 3 (€9,99, iPhone/Watch, iOS 12.1+) - Ondersteuning voor herhalende taken binnen projecten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Verbeterd welkomstscherm. Overzicht met nieuwe en populaire producten.
  • Withings Health Mate (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Eerste grote update sinds de naamsverandering naar Nokia. De app werkt weer samen met Apple’s HealthKit.
  • Suru : To Do List & Notes (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 13.4+) - Deze takenlijstapp is op allerlei punten opgefrist.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.