iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 24 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 24 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDeze maandag stonden we op met een nieuwe extra lange reclame voor Siri met Dwayne ‘The Rock’ Johnson. In de video is te zien hoe hij Siri gebruikt in zijn drukke bestaan. Vandaag bracht de Albert Heijn ook de AH Productscanner uit, een aparte app met augmented reality. Maar werkt dit een beetje goed en zit er wel echt AR in? Het afgelopen weekend is er in Chicago hard gevochten in Pokémon Go, wat resulteert in de eerste legendarische Pokémon in Pokémon Go. Heb jij ze al gevangen? Apple bracht vandaag ook nog de vierde beta van iOS 11 uit, maar er waren ook nieuwe beta’s voor macOS High Sierra, watchOS 4 en tvOS 11. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van maandag 24 juli 2017!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Tinder Stacks

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Tinder (gratis, iPhone/ TV + IAP, iOS 10.0+) - Tinder Gold is een nieuwe dienst voor Tinder om onderscheid te maken tussen Tinder-leden. Wordt nu getest in een aantal landen, maar komt binnenkort naar meer landen.
  • Google Maps (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Google Maps laat je nu plaatsen aan je tijdlijn toevoegen door in te checken.
  • Periscope (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Totaal van de leaderbord van superhartjes wordt nu real-time bijgewerkt.
  • Deezer: mp3s, muziek & radio (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - In Deezer kun je nu een afspeellijst toevoegen aan een andere afspeellijst.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.