iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 14 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 14 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoApple bracht op deze maandag de 14 weer nieuwe beta’s uit, slechts een week na de vorige beta. Het gaat om de zesde beta van iOS 11, maar ook de andere versies kwamen aan de beurt. We hebben vandaag ook de iPod-alternatieven voor je op een rij gezet, nu Apple gestopt is met het maken van iPods. Welke moet je nu hebben om offline naar je muziek te luisteren? Na weken wachten heeft de Rabobank eindelijk haar door ons aangekondigde update beschikbaar gemaakt. In de Rabo Bankieren-app vind je nu een knoppenbalk én de betaalverzoeken. Ook hebben we onze round-up van iPhone 8 geruchten bijgewerkt en schreven we over een gerucht dat de Apple Watch Series 3 in het vierde kwartaal zou komen. Dat en nog veel meer in deze eerste iCulture Vandaag van deze week!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Workflow iPhone-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • My Vodafone (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De Vodafone-app heeft een nieuw overzicht voor je rekeningen.
  • car2go (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Car2Go heeft een verbeterd voertuigenoverzicht (met soort en brandstofniveau).
  • FOX Sports NL (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 9.1+) - Fox Sports NL is klaar voor het nieuwe voetbalseizoen, onder andere met en widget.
  • Opdrachten (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De door Apple overgenomen app Workflow heeft heel veel bugfixes. Je vindt de hele lijst op de website van Workflow.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2017, 22:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.