iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 22 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 22 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag keken we weer naar de nieuwste iOS 11 beta. Wat is er allemaal nieuw in iOS 11 beta 7? In een apart artikel hebben we de feiten op een rij gezet. Ook uit de andere beta’s kwam nog wat nieuws. Zo is er een nieuwe Apple TV uit de tvOS 11 beta af te leiden en laten instructievideo’s in iOS 11 zien hoe multitasking op een iPhone 8 kan werken. Daarnaast was er ook WhatsApp-nieuws, want je kan in WhatsApp Status ook teksten met achtergrondkleur posten. Voor Sonos-gebruikers is er slecht nieuws, want de Sonos-speakers werken mogelijk niet als je de voorwaarden weigert. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag van dinsdag 22 augustus 2017!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Sonos productfamilie 2017

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Knab Bankieren (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Heb je een vraag met betrekking tot je Knab-rekening? Je kunt nu vanuit de app chatten met de Servicedesk.
  • Foto-app Metapho (link) werkt vanaf versie 3.0 ook met video’s. Er zijn ook andere grote verbeteringen toegevoegd.
  • Sonos S1 Controller (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Sonos-app is alvast bijgewerkt voor de aanstaande nieuwe privacyvoorwaarden.
  • PDF Expert: Read, Edit, & Sign (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - PDF Expert 6 werkt nu direct samen met Readdle’s Spark.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.