iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 7 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 7 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag goed nieuws voor speaker-liefhebbers. Niet alleen de nieuwe Sonos PLAYBASE werd aangekondigd, ook Bang & Olufsen komt met de nieuwe Beolit 17 met verbeterd geluid. Minpuntje bij beide speakers: ze ondersteunen geen AirPlay (meer). Ander belangrijk nieuws is het uitlekken van allerlei CIA-documenten, ook over het hacken van iOS-apparaten. Zo is er een speciaal team dat zich bezighoudt met iPhones en iPads. Vandaag werpen we ook een blik op twee nieuwe concepten van de iPhone 8 en iOS 11. Dat en nog veel meer in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Snapseed3

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iConnectHue for Philips Hue (€6,99, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Een flinke lijst met verbeteringen voor de Philips Hue Motion Sensor en meer.
  • Snapseed (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Snapseed heeft nu looks: bewerkingen opslaan zodat je ze later opnieuw kunt gebruiken.
  • RTL XL (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Verbeteringen voor Jouw TV en de nieuwe RTL XL-serie De Week Van.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.