iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 17 mei 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 17 mei 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag lees je op iCulture meer over de vernieuwde apps van de regionale omroepen, is Flitsmeister verder uitgebreid, heeft de Tweede Kamer een nieuwe app uitgebracht en is er een interessant onderzoek verschenen over de hoeveelheid crashes op Android en iOS. Bovendien bespreken we weer een nieuwe app en zijn de eindexamens in volle gang. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Zit je middenin je eindexamen? Deze examen-apps helpen je op weg om een mooi eindrapport te halen.
  • Siri en Shazam werken prima met elkaar samen voor het herkennen van muziek.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Break Four is een grappig puzzelspelletje.
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • SoundHound (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - SoundHound heeft een nieuw appicoon en een opnieuw vormgegeven geschiedenispagina.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Dit grappige puzzelspelletje is opnieuw ontworpen en heeft achievements.
  • happn: Dating, Chat & Love (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.6+) - Datingapp happn heeft een nieuw appicoon en de nieuwe functie See You There!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.