iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 12 maart 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 12 maart 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vind je de Apple Watch toch nog iets te duur? Misschien is de Fitbit Versa Lite dan iets voor jou, een smartwatch die je voor de helft van het geld kunt kopen en die ook notificaties en apps ondersteunt. Er zijn uiteraard wel wat verschillen, maar dat lees je in onze review. Je leest ook over de aanstaande biografie over Tim Cook en zwabberende prijzen bij Netflix. Dat en meer in de nieuwe iCulture Vandaag.

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • CorelDraw Graphics Suite 2019 voor de Mac is nu beschikbaar met donkere modus, ondersteuning voor de Touch Bar en meer.
  • Philips Hue (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Optimalisaties voor bewegingssensoren van Philips Hue.
  • Google Translate (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Je kunt nu met Google Translate en Siri-opdrachten een gesprek met iemand anders in een andere taal voeren.
  • Chrome - webbrowser van Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Google Chrome heeft de lijst met standaard zoekmachines bijgewerkt. Ook kunnen webontwikkelaars nu meldingen van de JavaScript-console bekijken.
  • Google Foto's (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.4+) - Je Google Foto’s-bibliotheek is nu geïntegreerd met Siri-snelkoppelingen.
  • Signal: privéberichtenapp (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Met notificaties in de app kun je nu makkelijker zien wat er in andere threads gebeurt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.