iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 10 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 10 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Het is de dag dat de knalrode iPhone 8 in de verkoop ging. Heb jij er meteen eentje besteld, of ben je al voorzien? In dat laatste geval zul je moeten oppassen met iOS 11.3 als je scherm is vervangen. Verder was er vandaag dubbel Instagram-nieuws: ten eerste hebben ze met Instagram Focus een portretfunctie toegevoegd, die ook op oudere iPhones werkt. En daarnaast willen ze bezig met Nametags, wat te vergelijken is met de Snapcodes van Snapchat. OoK vandaag op iCulture: uitleg hoe je Drag & Drop op de iPhone gebruikt, want dat werkt nét even anders dan op de iPad!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • RAW Power (€8,99, iPhone/iPad, iOS 13.1+) - Gemaakt door voormalig Apple-medewerker Nik Bhatt. Eerste grote update met nadruk op bestandsbeheer. Synct ook met iCloud.
  • Vimeo - Video Management (gratis, macOS, 10.13+) - Vimeo heeft nu een macOS-app om makkelijker video’s te uploaden. Je kunt na installatie meteen verbinding maken met Final Cut Pro.
  • Nest (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 12.0+) - Ondersteuning voor de Nest-temperatuursensor waar we eerder vandaag over schreven.
  • HQ Trivia (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 11.0+) - Je kunt nu spelen met (en tegen) je vrienden.
  • HomePass for HomeKit (€3,49, iPhone/iPad/ Watch, iOS 14.0+) - Nieuw appicoontje en verbeteringen in de toegankelijkheid.
  • My Vodafone (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - In je Profiel zie je nu de maandelijkse kosten voor je toestel.
  • iSmoothRun (€5,49, iPhone/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Betere audioweergave en uitlezen van sensoren van de Apple Watch.
  • Screens (€21,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Verbeterde Wake-On-Lan ondersteuning.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2018, 8:32
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.