iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 1 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 1 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Voor liefhebbers van privacy was het vandaag een zwarte dag. De dag begon namelijk met het nieuws dat WhatsApp-oprichter Jan Koum is opgestapt bij Facebook. Koum is blijkbaar zat dat er steeds aan zijn beloften om WhatsApp reclamevrij en zonder datagegraai te houden werd gemorreld. Zijn medeoprichter Brian Acton stapte eerder al op en riep op tot een Facebook-boycot. Hoe gaat het nu verder met WhatsApp? Niemand kan het zeggen, maar de kans is groot dat er binnenkort veel meer opties bij komen om je ‘gebruikerservaring te verbeteren’ door Facebook te laten meelezen. Ook vandaag: een modemgeluid als ringtone, wilde geruchten over nieuwe overnameplannen van Apple en nieuwe beta’s. Later op de avond verwachten we ook nog de kwartaalcijfers van Apple, dus stay tuned!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Fullscreen nog mooier op de iPad.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Pagina met foutcodes uitgebreid met meer adviezen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Daar is ‘ie weer: alweer een update voor Fortnite. Deze keer een knallend nieuw seizoen 4.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.