Reacties voor: iCulture peilt: heb jij de iPhone 6s al gereserveerd of besteld?

iCulture peilt: heb jij een pre-order geplaatst voor de iPhone 6s of ga je op een andere manier de iPhone 6s bemachtigen. Wij zijn benieuwd!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 113 reacties

  1. Ik haal hem als eerste op bij een fysieke winkel hier in Nederland. Voordeel van werken in de telecom 🙂

  2. Moeder de vrouw iPhone 6s Plus roségoud gereserveerd in de Apple Store Lille. Ikke iPhone 6s goud in de Apple Store MTZ. 😉

  3. Begin van het jaar de iPhone 6 gekocht.
    Wordt voor mij wachten op de iPhone 7.

  4. Ik wacht geduldig af op de Belgische release (misschien is het maar een week of twee langer wachten).Mijn iPhone 6 plus doet in tussentijd nog altijd wat hij moet doen. Ik kijk er meer naar uit om volgend weekend in Brussel eens binnen te springen om de Apple watch eens te bekijken (en mss aan te kopen mits goedgekeurd).

  5. Tot november 2016 een abbonoment bij Vodafone. Waar ik trouwen super tevreden over ben ! Maar dan hoop ik dat de iPhone 7 uit is, dan besteld ik die meteen! 😊

  6. Ik wacht nog op een eventuele omruilactie van Apple of een retailer.

    Anders verkoop ik mijn 6 om een 6s te bekostigen als hij genoeg opbrengt.

  7. Vind de 6s niet vernieuwend genoeg.

  8. Nah, te weinig verbeteringen vergeleken m’n iPhone 6, bij de 7 ga ik er weer voor denk ik.

  9. Nee hoor mijn iPhone 6 gaat nog wel mee tot de 7 of 7s, ik heb hem pas sinds januari ga echt geen nieuwe bestellen zonde van de centen.

  10. Ik zal zeker iPhone 6S Plus kopen. Maar ik wil wel kijken of ik iets aan de prijs kan doen. Dus eerst kijken naar webwinkels prijzen, proberen mijn oude verkopen… Ik heb nog hier een oude Samsung liggen. Tegenwoordig is er ook nog inruilactie mogelijk.
    Ik kon jaren prima met 16gb versie uit de voeten. Tegenwoordig mijn 32gb versie raakt vol. Dus logische stap is 64gb versie aanschaffen. En dan dus de prijs. Betaalde ik ooit 600-650 euro voor iPhone, als ik de versie ga kopen die ik wil, dan ben ik (denk ik, nl prijzen zijn nog niet bekend) 950 euro kwijt.

  11. Ik wil de iphone 6s zo snel mogelijk kopen. Moet nog wel goed doorsparen 😪😪 goeie upgrade van de 4s naar 6s!!!

  12. *iets anders
    Ik heb nu een iPhone 6plus en ben daar nog prima tevreden mee.
    Een force touch, snellere cpu en extra ram en betere camera is voor mij niet doorslaggevend om een upgrade te oen.

  13. Ik heb een 6 plus 128 gb op de eerste dag gekocht. Nu heb ik financieel niet zo’n zin.
    Maar de 3D touch en de nieuwe camera mogelijkheden zijn eigenlijk wel genoeg on de 6s te nemen.
    Maar over een jaar heb ik dat meer met de 7.

  14. Ik ga een iphone 6S gold 64Gb bestellen in de Belgische apple online store wanneer deze bestelbaar is.

  15. Voor mij geen 6S, de 5S bevalt nog veel te goed. Zeker ook het formaat, er moet echt een nieuwe 4″ iPhone mèt high end specs komen (dus geen karig budgetmodel) wil ik die vervangen…

    Kan geen waarde-ring opbrengen voor telefoons obv “groot is mooi, veel is lekker” (©Marten Toonder) 😉

  16. Het is tijd om mijn abo van KPN te verlengen. Ik ga mijn i5 16GB upgraden. Ik weet dat ik de 64GB ga nemen maar welke kleur en welke telefoon weet ik nog niet. Wordt het de 6s of de 6s plus? Is het dan roségoud of spacegrijs? Wat een dilemma zeg 😉

  17. Heeft geen haast.. Ik ben al een jaar zeer blij met de 6 plus!

  18. Ik houd lekker de 6
    Megapixels doen er niet toe (heb ik uit eerdere keynotes begrepen)
    3Dtouch kan straks met een tweak (press/hold) zolang het maar 3 levels heeft

  19. Heb nu een iPhone 6 waar ik zeer tevreden over ben. Wacht liever op de iPhone 7…

  20. Mijn 6 doet het geweldig. De vernieuwingen in de 6s zijn voor mij geen aanleiding om over te stappen. Mogelijk is de 7 of 7s in de toekomst een goede opvolger. Roségoud of goud zal dan de kleur zijn.

  21. Nee voor mij geen upgrade van de 6+ naar de 6s+. Het is dit jaar voor het eerste dat ik de behoefte niet voel om mijn iPhone te upgrade. Hopelijk brengt volgende jaar de iPhone 7 een stuk meer innovatie.

  22. Ik vind de 6 en 6s te groot. Ben nog blij met m’n 5s. Ik hoop dat die het niet begeeft voordat er weer een goede van dit formaat komt (d.w.z met high-end specs).

  23. Ben nog tevreden met mijn 5S 64GB. Beetje prijzig om te vervangen door een vergelijkbaar model. Ik wacht nog even.

  24. Ik neem alleen de even nummers. De S voegt te weinig toe!!

  25. Ik heb gisteren mij een iphone 6 64GB gekocht, ik had nood aan grotere scherm dan mijn 5S 32 GB. De vrouw heeft nu mijn 5S ipv haar gammel android ding.

    Middels korting en rode prijs bij Colruyt in België heb ik de Iphone 6 64 GB voor exact 602 eurootjes gekocht. Vind ik een aardige prijs, had echt geen 800+ euro over voor de 6S

  26. Me vriendin mag der abo verlengen ik mag dan de 6s en zij krijgt mijn 6 perfecte deal👍

  27. Tuurlijk wil ik de iPhone 6S!! Wat is dat nou voor vraag? 😉 Ik heb eigenlijk nog nooit een iPhone overgeslagen behalve de 3GS, maar dat kwam omdat ik toen een 2-jarig abo had lopen en je een iPhone nog niet los kon kopen in Nederland. Oh ja en de originele iPhone heb ik nooit gehad.

    3D Touch lijkt me waanzinnig! Plus een nieuwe iPhone kopen maakt me gewoon keer op keer gelukkig. Nieuwe apparaatjes zijn altijd leuk.

    Het probleem is dit jaar alleen dat mijn abo verloopt, en ik dus moet verlengen. Het zou zonde zijn als ik het toestel nu los ga kopen als ik het goedkoper via T-Mobile kan doen.

  28. @DB: Van een 4S naar een 6S is inderdaad een behoorlijke stap 🙂

  29. Origineel geplaatst door patrik
    Ik neem alleen de even nummers.

    Is zes (6) in jouw dorp geen even nummer?

  30. @Rick: Zo is dat ook bij mij! Ik koop überhaupt nooit een S model omdat ik de vernieuwing gewoon te weinig vind. Praktisch het zelfde model en mensen zien toch niet of het een S is of niet. Ik wacht lekker op de iPhone 7 😀

  31. Momenteel iphone 4 wss upgraden naar 6S nog ff wachten op mooie actie

  32. @patrik: Ik heb graag de S versie’s, omwille van het feit dat je dan weet dat het gaat om beproefde techniek met de nodige verbeteringen.

  33. Eind deze maand mag ik weer verlengen en hoop dat tegen de tijd dat de 6s hier verkrijgbaar is, t-mobile mij een mooie aanbieding kan doen met de iPhone 6s plus 128gb… Ben tenslotte al zo’n 10 jaar (dacht ik) klant 😉
    Heb nu de 5s 64gb

  34. @Angelo: Of mensen dat zien of niet speelt toch geen rol? Tenzij je een iPhone koopt om mee te showen, maar aangezien half de wereld er ondertussen mee rond loopt is er niet zoveel speciaals meer aan toch? Ik vind het verschil tussen een “gewone” en een “S” trouwens best wel de moeite.

    Bij de 4S kwam er de 8MP camera tegenover de 5MP in de 4. Een feature die gebleven is tot nu bij de 6S. Zowel de 5 als de 6 zijn op dat vlak dus niet vernieuwend geweest. Touch ID is nog zo iets, uitgebracht op de 5S. De 6 was dus niet vernieuwend op dat vlak. En nu hetzelfde bij 3D touch op de 6S, dat zal bij de 7 niet anders zijn. Ik vind dus dat de S modellen best vernieuwend zijn.

  35. Ik wacht wel op de iPhone 7, mn iPhone 6 is ondertussen nog goed genoeg!

  36. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  37. Weet iemand of je een screen protector kunt gebruiken bij de 6s? Of werkt 3D touch dan niet meer (goed)?

  38. Even een vraagje van een Belg. Hoe voordelig zijn de abo’s in NL precies?
    Want iedereen praat hier over een abo verlenging, is het dan zoveel goedkoper?

    Hier in BE is dat niet wereldschokkend, een echte korting krijg je niet. Gewoon de mogelijkheid om op 24 maanden af te betalen met 0% JKP. Ik neem even het voorbeeld van Telenet.

    iPhone 6 64GB Silver (799 euro)

    Aankoop iPhone: 1 euro
    Afbetaling iPhone: 24x 33,25 euro = 798 euro
    Abo King: 24x 15 euro = 360 euro

    Je kan het toestel evengoed los kopen dus, al zal voor velen de financiering de extra troef zijn.

    • @Steve: In Nederland krijg je ook niet zoveel toestelsubsidie meer en betaal je naast het abonnement vaak ook een bedrag voor de afbetaling van de iPhone. Ik verbaas me dan ook wel eens als Nederlanders zeggen: “Ik mag weer verlengen.” Meestal krijg je een vergelijkbaar of een slechter aanbod, dus dat enthousiasme over verlenging is ook maar relatief. Het zijn vooral de providers, die je willen doen geloven dat het heel bijzonder is.

  39. Na de 3GS 16 gb, 4S 32 gb en 5S 32 gb dan nu tijd voor de 6S 128 gb! Gereserveerd in Oberhausen. Met de 5S 32 gb is m’n iPhone constant vol. Nu 4K eraan komt kies ik voor zekerheid en dus 128 gb.

  40. Ik ben zeer tevreden met mijn iPhone 6. Bovendien loopt mijn abonnement nog een jaar. Dus ik ga lekker wachten op de 7.

  41. Mijn iphone 5c is nog vernieuwend genoeg voor mij.

  42. Ik wacht op de 7, dat gaat een game changer worden.

  43. Ik ga wachten op De iPhone 7 en ben van plan om binnenkort de Apple watch te kopen 😉

  44. Origineel geplaatst door Stan: Zeker! Gelijk de dag daarna gedaan bij de Vodafone. Nu t-mobile nog even afkopen.

    Iemand nog een 6 plus kopen?

    specs?

  45. Ik houd de iPhone 5, werkt nog even snel en goed, nog geen vastlopers gehad, batterij is nog goed, iOS wordt nog ondersteund voor de iPhone 5. Ik zie nog niet de nut om een andere iPhone te kopen ten aangezien ik deze iPhone 5 losgekocht heb in de Apple store in Amsterdam.Als ik een nieuwe iPhone koop, denk ik dat ik dan de 64GB of 128GB. Alleen de kleur twijfel ik nog haha :’)

  46. 6s gereserveerd in Oberhausen. Nu nog de 6 doorverkopen en dan heb ik de boel weer redelijk gefinancierd. Op de 7 volgend jaar!

  47. Voor het eerst een pre-order gedaan, voor de nieuwste iPhone.
    Vrijdag 25 September ophalen in Dusseldorf.
    Sinds de iPhone 3GS geen type overgeslagen.

  48. Ik heb een iPhone 4 en loop daarmee toch wel echt tegen grenzen aan. Dus óf een iPhone 6S of, als ze een stuk goedkoper zouden worden, de 5S of 6. Aan de andere kant heeft Motorola ook heel goede toestellen voor onder de Eur 300. Maar doe ik daar ook vijf jaar mee, zoals met de iPhone 4?

  49. Origineel geplaatst door Angelo
    Praktisch het zelfde model en mensen zien toch niet of het een S is of niet.

    En dat is belangrijk omdat?

  50. ik wil enkel een 4 inch iphone, me 6 was klote, terug gegaan naar de 5s

  51. ik wacht tot de 7 uit is dan zullen de kinderziektes betreft force toche wel uit zien . want opeens is er nu ook vingerprint 2.0..?

  52. Nog niet, ik wacht tot de benchmarks binnen zijn van de A9. Als ie namelijk niet 2GB RAM heeft wacht ik rustig nog een jaartje met m’n iPhone 5.

  53. @Willem vr: Met Android doe je geen 5 jaar ook niet met custom roms, dan is je hardware al weer zo verouderd dat zelfs de kleinste custums roms merkbaar traag zijn.

  54. Toe maar!
    Heb net de 5s die ruim volstaat, dus sla deze ronde wel over. Eerst in de winkel es rustig bekijken naar kleurenopties.

  55. Ik zit voor vakantie in Amerika en wil de nieuwe 6s reserveren.

    Welke wordt geadviseerd voor Nederlands gebruik?

    De versie van AT&T of van T-Mobile?

    Ik heb in Nederland T-Mobile.

  56. Heb nu nog de 5s. Ik wacht wel lekker op de 7. Hopelijk eindelijk een perfect ontwerp zonder die afgrijselijke antenna lines. En natuurlijk zoals de iPad Pro, 4 speaker systeem. En misschien een square sensor (A man can dream.)

  57. Besteld een iPhone 6s 64GB zilver. Ik twijfelde nog over rosé maar gewoon dezelfde als mijn 3GS, 4s en 5s;-) gepakt. Mijn 5s is echt aan vervanging toe. De accu loopt behoorlijk hard leeg. En 6s ligt lekkerder in de hand:-). En ja mijn abonnement loopt altijd rond deze periode af.

  58. @Angelo: hahaha dus jij vind het belangrijk dat mensen zien dat je de nieuwste iPhone hebt…

  59. Ik had op een game changer gehoopt: draadloos laden en de batterij die een week meegaat, self-repair nanotechnologie scherm.
    Daarop zitten miljoenen mensen te wachten
    Niet op Touch ID 2.0 en bewegende fotootjes.
    Straks een lockscreen dat er wat hipper uitziet. En nieuwe Emojies
    Dat blijven allemaal zoethoudertjes

  60. Zodra ik hem in de nl AppleStore kan (pre)bestellen dan doe ik dat. Ik heb momenteel al 3 maanden mijn oude iPhone 4s in gebruik omdat mijn toestel kapot is gegaan. Ik kan niet wachten tot ik de iPhone 6s plus in mijn handen heb 😃

  61. Origineel geplaatst door Nance
    Besteld een iPhone 6s 64GB zilver. Ik twijfelde nog over rosé maar gewoon dezelfde als mijn 3GS, 4s en 5s;-) gepakt. Mijn 5s is echt aan vervanging toe. De accu loopt behoorlijk hard leeg. En 6s ligt lekkerder in de hand:-). En ja mijn abonnement loopt altijd rond deze periode af.

    Een nieuwe batterij voor een tientje en je kan er waarschijnlijk nog wel even mee door. Nu goed: elke reden is uiteraard goed om te upgraden :o)

  62. Origineel geplaatst door Sander
    @Angelo: hahaha dus jij vind het belangrijk dat mensen zien dat je de nieuwste iPhone hebt…

    Heel veel mensen zijn zo ingesteld hoor, waarom denk je dat de nieuwe roségoud kleur zo populair is? Dat is de enigste kleur waaraan anderen meteen zien dat het om een nieuwe 6s gaat ;o)

  63. ✔️Ik bestel hem bij Apple zodra hij beschikbaar komt, en laat hem thuisbezorgen.

    Een rosé gouden in mijn geval 128GB
    Ik verheug me al een tijd op de overstap vanaf de 4s 😁

  64. Origineel geplaatst door truus
    Toe maar!
    Heb net de 5s die ruim volstaat, dus sla deze ronde wel over. Eerst in de winkel es rustig bekijken naar kleurenopties.

    Idem, heb twee weken geleden een tweedehands 5s gekocht. Ik was daar oorspronkelijk thans niet voor te vinden, maar financieel gezien is dat eigenlijk de beste keuze die je kan maken want dit kost me de helft van de nieuwprijs. Nu goed, je moet er natuurlijk geluk mee hebben, dus wat dat betreft is het nog afwachten. Ik heb sowieso nog 7 maand garantie, dus als er nu toch iets aan het licht komt is het nog geen ramp. Als dit tweedehandsavontuur me goed bevalt dan zal de volgende zeker een tweedehands 6s zijn. Uiteraard wanneer de 7 reeds uit is, dat drukt de prijs en ik ben toch niet het type dat persé het laatste model hoeft te hebben.

  65. Wauw. Als je de reacties leest koopt 80% GEEN 6s……
    Dat is echt veel

  66. Ik mag gelukkig in november mijn abbo verlengen, tegen die tijd zullen ze er wel al zijn.
    Ik ga voor de 6S Space Grey.

  67. Ik wacht op de iphone 7 🙂

  68. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Steve: In Nederland krijg je ook niet zoveel toestelsubsidie meer en betaal je naast het abonnement vaak ook een bedrag voor de afbetaling van de iPhone. Ik verbaas me dan ook wel eens als Nederlanders zeggen: “Ik mag weer verlengen.” Meestal krijg je een vergelijkbaar of een slechter aanbod, dus dat enthousiasme over verlenging is ook maar relatief. Het zijn vooral de providers, die je willen doen geloven dat het heel bijzonder is.

    Eens. In plaats van: “ik mag weer verlengen” of “ik mag weer een nieuwe telefoon uitzoeken” is het beter om te zeggen: “ik mag weer een nieuwe lening afsluiten”.

  69. Origineel geplaatst door s0kkie
    Ik mag gelukkig in november mijn abbo verlengen, tegen die tijd zullen ze er wel al zijn.
    Ik ga voor de 6S Space Grey.

    Je bent blij om weer voor twee jaar vast te zitten aan iets?
    Is je iphone dan zoveel goedkoper? Want voor tien euro zal je jezelf waarschijnlijk niet vastzetten?

  70. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Steve: In Nederland krijg je ook niet zoveel toestelsubsidie meer en betaal je naast het abonnement vaak ook een bedrag voor de afbetaling van de iPhone. Ik verbaas me dan ook wel eens als Nederlanders zeggen: “Ik mag weer verlengen.” Meestal krijg je een vergelijkbaar of een slechter aanbod, dus dat enthousiasme over verlenging is ook maar relatief. Het zijn vooral de providers, die je willen doen geloven dat het heel bijzonder is.

    Origineel geplaatst door Tim
    Eens. In plaats van: “ik mag weer verlengen” of “ik mag weer een nieuwe telefoon uitzoeken” is het beter om te zeggen: “ik mag weer een nieuwe lening afsluiten”.

    Goed gezegd, er is weer een nieuw afbetalingsplan voorhanden. Daar komt het op neer. Nu goed, ik heb geen probleem met de mensen die daarvoor kiezen hoor. Ieder zijn ding. Maar dan moet het interessant zijn. Mijn vriendin heeft nu ook een abo met iPhone 5s, omdat de iPhone omgerekend 459 euro kost op die manier. En dat is flink minder dan de 599 euro van vorige week en nog steeds goedkoper dan de 509 euro van nu.

  71. @Steve: Ja haha had ik kunnen doen.. Nee ik heb hem echt nodig;-)!

  72. Ik wacht lekker tot de 007 van Apple uitkomt. M’n 5s is nog goed genoeg.

  73. Vandaag iOS9 GM op m’n 4s gezet (kon niet meer wachten tot woensdag! 😉 en moet zeggen dat ie loopt als een tierelier! Dus zeker nog geen 6s voor mij (niet in de laatste plaats omdat ik 4″ de max vind voor een schermpje). Maar ook mensen die van een 6 naar een 6s overstappen snap ik niet zo goed. ‘t Is net als met een nieuwe auto uitzoeken: op papier krijg je een hele rij met features. Spoilertje, metalen stripjes, lederen pookje, … maar als je hem dan uiteindelijk hebt, dan merk je helemaal niets meer van deze features. En zo ook met een upgrade naar de nieuwste iPhone… Ach ja, als de kindertjes maar zoet zijn! Haha

  74. Wacht even 3 maandjes dan word hij goedkoper bij media markt.

  75. Origineel geplaatst door Vincent
    Nog niet, ik wacht tot de benchmarks binnen zijn van de A9. Als ie namelijk niet 2GB RAM heeft wacht ik rustig nog een jaartje met m’n iPhone 5.

    Bevestigd dat het 2GB RAM is 🙂

  76. Ik wacht wel op de 7, de iPhone 6S is niet vernieuwend genoeg.

    Als je al een iPhone 6 hebt, dan krijg je het gevoel dat je weer hetzelfde toestel koopt.

  77. Ik zit nog een jaar aan mijn abo vast, ik wacht op de 7.

  78. M’n 6 128gb Gold ziet er nog als nieuw uit en met ios9 loopt ie prima. Nee ik wacht wel tot ze echt met een nieuw design komen en hopelijk is de iPhone 7 dat..

  79. Zoals het er nu naar uitziet ga ik eind oktober naar de VS, dan neem ik er dan een mee, scheelt al gauw €100 😉

  80. Leuke gadget, maar voorlopig blijf ik nog gewoon bij ‘6 (64 GB). Volgend jaar: nieuw ontwerp, betere prestaties, 2e generatie 3D touch (degelijker) = gelukkig ik 😀 Ik zie helaas geen toevoeging om nu te switchen naar ‘6s – daarnaast koop ik iPhone’s altijd los, dus zonde om even 300 euro te laten verdampen in 12 maanden.

  81. Origineel geplaatst door timosha
    Moeder de vrouw iPhone 6s Plus roségoud gereserveerd in de Apple Store Lille. Ikke iPhone 6s goud in de Apple Store MTZ. 😉

    Ben van plan om de 6s plus aan te schaffen. Maar als ik zo kijk naar de prijzen van de buren wordt de 6s plus 64 gb 959,00-, zal kosten.

    Vergeleken met de huidige 6 plus 873,05-,

    Bijna 100 euro duurder, vind het verschrikkelijk… 870 euro was wel te doen maar dan nog is 100 euro bij te lappen voor de 6s plus… Gaat hem niet worden.

    Weetniet of het een succes wordt met zulke hoge prijs.

  82. Iphone 6s .Nog steeds maar een HD scherm ,geen optische beeldstabilisatie,geen draadloos opladen.Leuke telefoon voor een prijs van 450 euro maar zeker niet meer.

  83. @olga2000: tering duur.. Voor mijn huidige 6plus was ik ongeveer 870 kwijt. Wil heel graag de 6s plus aanschaffen.. Maar dat gaat hem niet worden.. 100 euro extra bijlappen.. Dan is het bijna 1000 euro. Moet niet gekker worden. Daarom mijn twijfels dat de 6s plus niet goed zal verkopen.

  84. @Hot12345: ik zou zeggen kijk eens naar andere toestellen.veel betere specificaties voor minder geld

  85. Origineel geplaatst door Red67
    Ik had op een game changer gehoopt: draadloos laden en de batterij die een week meegaat, self-repair nanotechnologie scherm.
    Daarop zitten miljoenen mensen te wachten
    Niet op Touch ID 2.0 en bewegende fotootjes.
    Straks een lockscreen dat er wat hipper uitziet. En nieuwe Emojies
    Dat blijven allemaal zoethoudertjes

    ” self-repair nanotechnologie ”

    Bestaat niet eens 😂

  86. Voor mij is mijn i6 nog prima in orde.Geen S voor mij.Reikhalzend uitkijkend naar de i7 🙂

  87. Origineel geplaatst door Hot12345
    ” self-repair nanotechnologie ”
    Bestaat niet eens 😂

    De wetenschappers en technologie staan ook niet stil. Wie weet is self repair nanotechnology tientallen jaren wel een feit, alleen nu nog niet. Anders helpen de Borg ons wel😉..

    We zullen wel zien in de toekomst.

  88. Heb nu de 3gs. Geen poen voor de 6s. Overigens ook niet voor de 5s. Er zijn nu eenmaal gezinnen waar iedere euro omgedraaid moet worden…

  89. Ik ga van 5s naar 6s. Geen gigantische vooruitgang maar jaarlijks kleine stappen is ok.
    Zoals velen ook bij mij een 2 jaar trend, wel zonder abonnement.

  90. Ik heb nu een 6 maar heb toch 2x 6S spacegray besteld in Düsseldorf.
    25 september om10:15 ophalen.
    Reden: onder de motorkap is ie volledig vernieuwd en mijn 6 is binnen 1 uur verkocht zodra ik m op Marktplaats zet.
    Beetje bijleggen en ik heb weer het nieuwste model. Dit doe ik al jaren zo…

    De andere 6S gaat direct de verkoop in dus onderaan de streep maak ik nog winst ook.

    Groet,
    Schmia

  91. @schmia: Ik ook. Behalve dan dan de autorit. En ik rij een 6 cilinder automaat. 1: een emmer. Dus onder de streep is de ‘winst’ 0. Maar goed, je hebt een leuk stedentripje en een nieuw apparaat.

  92. Waarom die kinderachtige reacties van mensen die niet ‘snappen’ waarom iemand van een 6 naar een 6s gaat?

    Ik vind het bijvoorbeeld gewoon leuk om elke keer de nieuwste te hebben. Ik kan het me veroorloven. 1 1=2

  93. @Le0: ik snap wat je bedoeld. Rij zelf een X5 dus de brandstof reken ik niet mee 😉
    Dagje uit in Düsseldorf….zo zie ik het.

  94. Nee, ik heb mijn zinnen op een ipad pro incl. toebehoren gezet.
    Ik ben tot dusver tevreden met mijn gold iphone 6plus 64G.

  95. Ik bestel ‘m pas als ik een nieuwe baan heb!

  96. Ben super tevreden van mijn 6 en binnen een dik jaar kan ik een nieuw abo nemen met de 7 dus denk ik wel daar een grotere stap vooruit mee te zetten en ondertussen zijn de tarieven bij Proximus dan hopelijk gezakt want wie nu een bijna gratis iPhone 6 bij prox wil betaald 100 euro minder voor het toestel en heeft dan een 64 gb voor 149 ipv de 249 die ik betaald heb plus het abo is dan ook nog 10 EUR per maand goedkoper dus denk ik dat de 7 nog voordeliger gaat uitkomen gezien de evolutie die Proximus laat blijken

  97. Origineel geplaatst door Steve
    Even een vraagje van een Belg. Hoe voordelig zijn de abo’s in NL precies?
    Want iedereen praat hier over een abo verlenging, is het dan zoveel goedkoper?
    Hier in BE is dat niet wereldschokkend, een echte korting krijg je niet. Gewoon de mogelijkheid om op 24 maanden af te betalen met 0% JKP. Ik neem even het voorbeeld van Telenet.
    iPhone 6 64GB Silver (799 euro)
    Aankoop iPhone: 1 euro
    Afbetaling iPhone: 24x 33,25 euro = 798 euro
    Abo King: 24x 15 euro = 360 euro
    Je kan het toestel evengoed los kopen dus, al zal voor velen de financiering de extra troef zijn.

    Dat is hier in Nederland net zo. Als je een sim only abonnement vergelijkt met een abonnement mét telefoon, dan betaal je uiteindelijk de volle mep (plus soms nog wat extra) voor de telefoon. Het is wettelijk gewoon een vorm van huurkoop. Aanbieders zijn tegenwoordig ook verplicht om te vermelden welk deel van je maandelijkse kosten abonnementsgeld en welk deel de afbetaling van je telefoon is.

  98. Waar is de knop “Nee, ik wacht op de volgende/iPhone 7?”

  99. Origineel geplaatst door schmia
    Ik heb nu een 6 maar heb toch 2x 6S spacegray besteld in Düsseldorf.
    25 september om10:15 ophalen.
    Reden: onder de motorkap is ie volledig vernieuwd en mijn 6 is binnen 1 uur verkocht zodra ik m op Marktplaats zet.
    Beetje bijleggen en ik heb weer het nieuwste model. Dit doe ik al jaren zo…
    De andere 6S gaat direct de verkoop in dus onderaan de streep maak ik nog winst ook.
    Groet,
    Schmia

    Winst? Dan moet je toch wel gaan rekenen op een ongeduldige geek die meer dan de winkelprijs wil gaan betalen? Ik zie niet in waar anders je winst zit?

  100. Origineel geplaatst door Steve
    Even een vraagje van een Belg. Hoe voordelig zijn de abo’s in NL precies?
    Want iedereen praat hier over een abo verlenging, is het dan zoveel goedkoper?
    Hier in BE is dat niet wereldschokkend, een echte korting krijg je niet. Gewoon de mogelijkheid om op 24 maanden af te betalen met 0% JKP. Ik neem even het voorbeeld van Telenet.
    iPhone 6 64GB Silver (799 euro)
    Aankoop iPhone: 1 euro
    Afbetaling iPhone: 24x 33,25 euro = 798 euro
    Abo King: 24x 15 euro = 360 euro
    Je kan het toestel evengoed los kopen dus, al zal voor velen de financiering de extra troef zijn.

    Origineel geplaatst door Pascal
    Dat is hier in Nederland net zo. Als je een sim only abonnement vergelijkt met een abonnement mét telefoon, dan betaal je uiteindelijk de volle mep (plus soms nog wat extra) voor de telefoon. Het is wettelijk gewoon een vorm van huurkoop. Aanbieders zijn tegenwoordig ook verplicht om te vermelden welk deel van je maandelijkse kosten abonnementsgeld en welk deel de afbetaling van je telefoon is.

    Dus zitten veel mensen gewoon blij te wezen met een dode mus? Dan snap ik de euforie om te mogen verlengen al helemaal niet.

  101. Doe altijd rond de drie jaar met mijn iPhones, dat kunnen ze naar mijn mening precies hebben, hoewel het de laatste tijd steeds beter gaat. Van iPhone 3 naar iPhone 4, van iPhone 4 naar iPhone 5s, van iPhone 5s naar… iPhone 7.

  102. Dus zitten veel mensen gewoon blij te wezen met een dode mus? Dan snap ik de euforie om te mogen verlengen al helemaal niet.

    Ik denk dat de meeste mensen dit niet doorrekenen. Los kopen bleek (voor mij) uiteindelijk voordeliger, omdat ik veel makkelijker van abonnement kan wisselen. Al die rare koppelverkoop. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij een losse telefoon, en een abonnement bij Limesco, dus zonder bundels. Die vrijheid is even wennen, maar het is heerlijk.

  103. @Steve:
    dan heb je toch de laatste jaren onder een steen geleefd want de toestellen die in duitsland opgehaald worden kan je altijd (voordat de release in NL is) met winst verkopen hier.
    Ik deed het ook al jaren zo totdat apple besloot een grotere telefoon te gaan uitbrengen dan de iphone 5..

  104. Origineel geplaatst door Kleine Jan
    @Steve:
    dan heb je toch de laatste jaren onder een steen geleefd want de toestellen die in duitsland opgehaald worden kan je altijd (voordat de release in NL is) met winst verkopen hier.
    Ik deed het ook al jaren zo totdat apple besloot een grotere telefoon te gaan uitbrengen dan de iphone 5..

    Neen hoor, ik heb niet onder een steen geleefd. Maar ik vind het gewoon een beetje riskant om daar zomaar van uit te gaan. Hoe lang zit er tussen de release in DE en NL? Twee weken ofzo? Dan moet je toch echt al een gek vinden die meer wil betalen dan de NL winkelprijs om iets vroeger een nieuwe iPhone te hebben. Ik zeg niet dat ze niet bestaan, maar ik persoonlijk zou dat niet durven om daarop te gokken. Of toch niet voor dat kleine beetje dat je meer kan vragen, want het is nu niet dat je honderden euro’s extra kan vragen hé. En als je het toestel niet verkocht krijgt voor de NL release moet je oppassen of je schiet er nog aan in. Want als ik de winkelprijs dien te betalen aan een particulier dan haal ik mijn nieuwe iPhone ook gewoon liever zelf in een winkel naar keuze. Dan moet die iPhone bij de particulier al een stuk goedkoper zijn om me daarvoor te laten kiezen. Nu goed, ieder is vrij om te doen wat hij wil uiteraard.

  105. Dus zitten veel mensen gewoon blij te wezen met een dode mus? Dan snap ik de euforie om te mogen verlengen al helemaal niet.

    Origineel geplaatst door Freek

    Ik denk dat de meeste mensen dit niet doorrekenen. Los kopen bleek (voor mij) uiteindelijk voordeliger, omdat ik veel makkelijker van abonnement kan wisselen. Al die rare koppelverkoop. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij een losse telefoon, en een abonnement bij Limesco, dus zonder bundels. Die vrijheid is even wennen, maar het is heerlijk.

    Inderdaad, ofwel rekenen de mensen niet door ofwel weten ze het wel maar is het puur om de “gratis” afbetaling te doen. Nochtans zijn er ook al winkels genoeg die je gewoon afbetalingsmogelijkheden bieden wanneer je een los toestel koopt.

  106. @Steve:
    Er zijn er honderden de er meer voor willen betalen om als eerste een iphone te hebben voordat deze hier uitkomt.
    Bij de release van de iphone 4 meerdere malen naar parijs gereden en per toestel gemiddeld echt 300 winst erop gehad.
    Deze bedragen zal je nu niet meer krijgen maar 100 euro winst zeker wel en dat is ook niet meer dan logisch aangezien een ritje naar duitsland ook een dag kost.
    Elke release heeft mij tot nu toe korting opgeleverd voor mijn eigen iphone.

  107. Origineel geplaatst door Kleine Jan
    @Steve:
    Er zijn er honderden de er meer voor willen betalen om als eerste een iphone te hebben voordat deze hier uitkomt.
    Bij de release van de iphone 4 meerdere malen naar parijs gereden en per toestel gemiddeld echt 300 winst erop gehad.
    Deze bedragen zal je nu niet meer krijgen maar 100 euro winst zeker wel en dat is ook niet meer dan logisch aangezien een ritje naar duitsland ook een dag kost.
    Elke release heeft mij tot nu toe korting opgeleverd voor mijn eigen iphone.

    Er lopen dus genoeg rare mensen rond blijkbaar 🙂
    Misschien moeten ze dat in de auto industrie ook maar eens toepassen, in plaats van kortingen op stockwagens gewoon 15% bijtellen… Ahja, want je moet niet wachten 😀

  108. Origineel geplaatst door Steve:

    Winst? Dan moet je toch wel gaan rekenen op een ongeduldige geek die meer dan de winkelprijs wil gaan betalen? Ik zie niet in waar anders je winst zit?

    Die zijn er genoeg kan ik je vertellen.
    Ik ben er zelf ook 1 alleen haal ik ze dit jaar zelf in Duitsland ipv op Marktplaats.

  109. Er lopen dus genoeg rare mensen rond blijkbaar 🙂
    Misschien moeten ze dat in de auto industrie ook maar eens toepassen, in plaats van kortingen op stockwagens gewoon 15% bijtellen… Ahja, want je moet niet wachten :

    @steve
    Die toeslag hebben ze in de autoindustrie ook jaren toegepast. Bij moeilijk leverbare mercedes modellen werd er € 1500 tot € 2500 meer gevraagd. En de modellen die op voorraad waren waren vaak ook nog de full options modellen, waar je je blauw betaalde aan de accesoires.
    Schaarste levert altijd prijsverhoging op, dus wil jewat verdienen, koop dan een paar rose gouden iPhones……..

  110. Ik heb een vraag en misschien kan iemand mij helpen. Ik heb momenteel een 4s maar wil dolgraag de 6s gaan kopen.
    Ik zou dus graag aanstaande vrijdag naar Duitsland gaan om hel daar te kopen bij een Apple store.
    Ik heb hem helaas niet gereserveerd.
    Weet iemand van jullie als ik evengoed ene kan kopen in de winkel? Of moet je er ene gereserveerd hebben om er ene te kunnen krijgen?
    Wat ik wil niet nutteloos naar daar rijden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.