3D-Touch-iPhone-6s-homescreen

iCulture peilt: heb jij de iPhone 6s al gereserveerd of besteld?

iCulture peilt: heb jij een pre-order geplaatst voor de iPhone 6s of ga je op een andere manier de iPhone 6s bemachtigen. Wij zijn benieuwd!

iPhone 6s kleuren naast elkaar.
Het is weer tijd voor een nieuwe poll! Op 12 september ging de pre-order voor de iPhone 6s van start in de eerste groep landen. We zijn daarom benieuwd wat jij gaat doen: meteen op 25 september proberen om een iPhone 6s in handen te krijgen, of wacht je nog even? Daar kunnen natuurlijk allerlei redenen voor zijn: je wilt eerst wachten tot jouw provider met een aanbod komt om te verlengen, of misschien heb je al gereserveerd bij een webshop in eigen land. Hoe dan ook: wat ga jij doen?

We zijn benieuwd!

Poll niet goed zichtbaar? Dan kun je ook via deze link invullen

De roségouden iPhone 6s bleek in de meeste landen het snelst uitverkocht, maar dat kan ook komen omdat Apple er opzettelijk wat minder van heeft geproduceerd. Consumenten zijn soms wat afwachtend en het is marketingtechnisch niet handig als er straks grote stapels onverkochte doosjes met roségouden iPhones in de winkel liggen. Wil je pronken dat je het nieuwste model hebt, dan ben je wel aangewezen op roségoud, want het is de enige nieuwe kleur van dit jaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2015, 11:18
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.